ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nden öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi!

Gençlerbirliği'nden öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi!

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili için hazırladığı sürprizi duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği'nden öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi!

Trendyol 1. Ligi'nde Süper Lig'e yükselme hedefine emin adımlarla ilerleyen Ankara'nın en eski spor kulüplerinden Gençlerbirliği öğretmen ve öğrencilere yarıyıl tatili için güzel bir jest yapma kararı aldı. 

Ülkemizde ve Ankara'da milyonlarca öğrenci yoğun bir tempoda geçen bugün karnelerini almış ve 5 Şubat Pazartesi gününe kadar sürecek tatillerine başlamıştı. Teknik direktörlüğünü Sinan Kaloğlu'nun yaptığı ve bu sezon Trendyol 1. Ligi'nde oynanan 18 maç sonrasında 28 puanla 8. sırada yer alan Gençlerbirliği'de yarıyıl tatilinde öğrenciler ve öğretmenler için bir sürpriz hazırladı.

ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ

Kulüp sosyal medya hesapları aracılığı ile öğretmen ve öğrencilere yönelik yarıyıl tatiline özel olarak anlamlı bir harekete imza attı. Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Başkent ekibi bugün karne heyecanı yaşayan öğretmen ve öğrencilerin 21 Ocak günü Etimesgut ilçesinde yer alan Eryaman Stadyumu'nda Sakaryaspor ile oynayacağı maçı ücretsiz olarak izleyebileceğini açıkladı. Ayrıca Eryaman Passolig gişelerinde ücretsiz bilet yüklemesi yapacak ilk 250 öğrenciye ekstra olarak hikaye kitabı verileceği açıklandı.

MAÇA GİTMEK İSTEYENLERE ÖNEMLİ UYARI

Yapılan duyuru ise taraftarlar tarafından memnuniyet ile karşılandı. Taraftarlar sosyal medya aracılığı ile kulüp yönetimini almış olduğu bu karardan dolayı tebrik etti.  Kulüp söz konusu maça girmek isteyen öğrencilerin passolig bileti olmasının zorunlu olduğunu, maça gelmek isteyen lise ve üniversite öğrencilerinin ise ücretsiz maç izlemek için öğrenci kimlik kartlarını göstermeleri gerektiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç KKTC'de temaslarda bulundu

ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç KKTC'de temaslarda bulundu