Kırmızı karalar yeni sezonda Süper Lig'de en üst sıralarda yer almak için mücadele etmeye hazırlanırken bir yandan da kurumsal anlaşmalara imza atıyor. Bu kapsamda yapılan açıklamada Türkiye Bilişim Derneği ile iş birliği ön görüşmesi gerçekleştirildiği duyuruldu.
GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN TEKNOLOJİK HAMLE!
Bilişim teknolojileri alanında iş birliklerini geliştirerek kurumsallık ve sürdürülebilirlik açısından fark yaratmayı amaçlayan Gençlerbirliği’miz, Türkiye Bilişim Derneği ile iş birliği ön görüşmesi gerçekleştirdi.
Beştepe İlhan Cavcav Tesislerimizde yapılan görüşmede, A Takımımız ve Gençlerbirliği Futbol Akademimizi kapsayacak şekilde gerekli teknolojik yatırımlar konuları gündeme alındı. Görüşmede özellikle veri analitiği, oyuncu performans takibi, dijital antrenman planlamaları gibi alanlarda yapılacak çalışmalar ön plana çıktı.
Spor teknolojisinin günümüzde futbol kulüplerine sağladığı katkılara değinen Başkanımız Osman Sungur, “Hedeflediğimiz bu iş birliği ile gerek A Takımımıza gerekse akademimize ciddi yatırımlar yapmayı planlıyoruz. Günümüz teknolojisini futbolla entegre ederek hem bireysel oyuncu gelişimini hem de takım performansını artırmak istiyoruz,” dedi.
Gençlerbirliği gibi köklü bir camiyla bir araya gelmekten onur duyduklarını belirten Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Kenan Nurhan Altınsaat, kırmızı karalara teknolojik destek vermek istediklerini söyledi. Altınsaat, Gençlerbirliği'ni Avrupa Kulüpleriyle eşit seviyeye çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.