ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu!

Gençlerbirliği'nin Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu!

Trendyol 1.Lig ekibi Gençlerbirliği üst lige çıkma hedefini sürdürmek adına kritik bir maça çıkacak. Kırmızı-siyahlılar deplasmanda ligin son sıralarından kurtulma mücadelesi veren Altay'a konuk olacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği'nin Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu!

Son 5 maçta sadece 3 puan toplayabilen ve ligin üst sıralarına tırmanma yolunda ağır yaralar alan Gençlerbirliği kalan haftalarda yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Bu kapsamda hafta sonu ligin son sıralarına demir atan ekiplerden Altay ile deplasmanda karşılaşacak başkent temsilcisi bir sürpriz yaşamadan 3 puan ile Ankara'ya geri dönmek istiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ 3 PUAN İSTİYOR

Yapılan genel kurul sonrasında yeni başkanı olarak Osman Sungur'u seçen Gençlerbirliği yeni yönetimi ile çıktığı ilk maçta Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu sonucun ardından ligde 34 puan ile 9. sıraya yerleşen Ankara temsilcisi artık daha fazla puan kaybı yaşamak istemiyor. Bütün odağını İzmir'de oynayacağı mücadeleye çeviren Sinan Kaloğlu'nun öğrencileri hazırlıklarını sürdürüyor.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Gençlerbirliği'nin 10 Mart Pazar günü oynayacağı Altay maçının hakemi açıklandı. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre saat 13:30'da başlayacak mücadeleyi Raşit Yorgancılar yönetecek. Yorgancılar'ın yardımcılığını Arif Dilmeç ve Ferhat Çalar yapacak. Burak Akdağ ise maçın 4. hakemi olacak.

Diğer yandan Altay'da 15 puanla ligin 17. sırasında yer alıyor. İzmir temsilcisinin bir üstünde yer alan rakibi Tuzlaspor ile arasında 9 puanlık bir fark bulunuyor. Zor günlerden geçen Altay eski günlerine dönmek istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan ayında en uzun oruç tutulan il ve en kısa oruç tutulan il hangisi?

Ramazan ayında en uzun oruç tutulan il ve en kısa oruç tutulan il hangisi?