ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği’nin fahri başkanlarından Vehbi Koç’un akrabaları, Gençlerbirliği’ne üye oldu!

Gençlerbirliği’nin fahri başkanlarından Vehbi Koç’un akrabaları, Gençlerbirliği’ne üye oldu!

Bugün Gençlerbirliği'nin fahri başkanlarından Vehbi Koç'un akrabaları Ankara Konağı'nda gerçekleştirilen toplantının ardından 10 kişi Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne üye oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği’nin fahri başkanlarından Vehbi Koç’un akrabaları, Gençlerbirliği’ne üye oldu!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, tarihinde ve bugünlere gelmesinde önemli bir yere sahip olan fahri başkanları Vehbi Koç’u unutmadı. Kırmızı-siyahlılar, Koç ailesinden 10 kişiyi, Ankara Konağı’nda bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Gençlerbirliği’ne üye yaptı.



“KOÇ AİLESİNİN YERİ GENÇLERBİRLİKLİLER İÇİN HER ZAMAN AYRIDIR.”

Gençlerbirliği’nin yeniden kökleriyle buluşmasından mutluluk duyduğunu belirten Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, “Vehbi Bey, Gençlerbirliği için büyük bir değerdir. Kulübümüzün en zor zamanlarında maddi-manevi desteklerini esirgememiş ve Gençlerbirliği’nin bu günlere gelmesini sağlamıştır. Bu nedenle Koç ailesinin yeri Gençlerbirlikliler için her zaman ayrıdır. Hepiniz evinize hoş geldiniz! Üyelikleriniz hayırlı olsun!” şeklinde konuştu.



“GENÇLERBİRLİĞİ, ANKARALI AİLELERİN GEÇMİŞTE ÜYESİ VE TARAFTARI OLDUĞU BİR TAKIM.”

Gençlerbirliği’nin, Ankara’nın bağrından çıkan ve 101 yılı geride bırakmış köklü bir takım olduğuna vurgu yapan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Vekili Metin Özaslan, “Gençlerbirliği, Ankaralı ailelerin geçmişte üyesi ve taraftarı olduğu bir takım. Bu ailelerden birisi de Koç ailesidir. Dolayısıyla Gençlerbirliği’nin köklerinden gelen bir isim. Koç ailesinden Ankara’da yaşayan akrabaları, kulübümüze üye olmak istediler, bizler de onları kırmadık. Bugün yaptığımız bu üyelikler, bizler için büyük önem arz ediyor. Sembolik olarak 10 üye yaptık ama bunun devamı gelecektir” ifadesinde bulundu.  

Üyelik formunun doldurulmasının ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, Koç ailesi fertlerine forma ve Gençlerbirliği tarihinin anlatıldığı Tanıl Bora’nın ‘Ankara Rüzgârı’ adlı kitabı takdim etti.

Diğer yandan Ankara Kulübü Başkanı aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Vekili Metin Özaslan, içinde Gençlerbirliği’nin haberlerinin de yer aldığı 1970’li yılların unutulmaz spor dergilerinden “Hayat Spor”un kaplattırılmış halini Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur’a hediye etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü!

Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü!