ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin galibiyet hasretini 5 maça play-off hattı ile fark 6'ya yükseldi

Gençlerbirliği'nin galibiyet hasretini 5 maça play-off hattı ile fark 6'ya yükseldi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği 24. haftada deplasmanda Manisa FK ile 1-1 berabere kalırken kırmızı-siyahlıların galibiyet hasreti 5'e play-off hattı ile puan farkı 6'ya yükseldi.
Gençlerbirliği'nin galibiyet hasretini 5 maça play-off hattı ile fark 6'ya yükseldi

Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Play - off mücadelesi veren ve ligde 4 haftadır galip gelemeyen Gençlerbirliği, Manisa Futbol Kulübü karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. 

Mücadelede birçok gol pozisyonu yakalayan fakat bulamayan kırmızı - siyahlılar bunları değerlendiremedi ve 53. dakikada Manisa Futbol Kulübü'nün Oğuz Gürbulak'ın attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştü. İlerleyen dakikalarda siyah - beyazlı takımda iki oyuncu oyundan atıldı. Önce 75. dakikada Sertan Taşkın daha sonra 87. dakikada Sandro Lima, kırmızı kart gördü ve Manisa Futbol Kulübü 9 kişi kaldı. Ataklarını arttıran başkent ekibi zorlandığı karşılaşmada puanı 90+7. dakikada Ensar Kemaloğlu'nun attığı gol ile kurtardı. 

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN GALİBİYET HASRETİ 5'E YÜKSELDİ

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Manisa Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği'nin galibiyet hasretine 5 maça yükseldi. Ankara ekibi son olarak ligin 19. haftasında Sakaryaspor'u evinde 3-1 mağlup edip 3 puan sevinci yaşamıştı.

KIRMIZI SİYAHLILAR, PLAY - OFF'TAN 6 PUAN VE 3 BASAMAK UZAKTA KALDI

Trendyol 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Ankara'nın kırmızı-siyahlı ekibi Gençlerbirliği, bu haftada galip gelemeyarek play-off hattından biraz daha uzaklaştı. 33 puan ile 9. sırada bulunan Gençlerbirliği, 6. sırada bulunan ve 39 puana sahip Bandırmaspor'un 6 puan gerisinde kaldı. Bandırmaspor ile Gençlerbirliği arasında 7 ve 8. sırada 38'er puanı bulunan Boluspor ve Çorum Futbol Kulübü yer alıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı sürücülerin başı derde girecek! Arabasıyla bunları yapan sürücüler yandı 690 TL ödemeniz çıkacak

Ankaralı sürücülerin başı derde girecek! Arabasıyla bunları yapan sürücüler yandı 690 TL ödemeniz çıkacak