ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin konuğu Çorum FK

Gençlerbirliği'nin konuğu Çorum FK

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği play - off'u yakından ilgilendiren mücadelede Ahlatçı Çorum FK'yi konuk edecek.
Gençlerbirliği'nin konuğu Çorum FK

Trendyol 1. Lig'de 21. hafta maçları devam ediyor. Kritik haftada Ankara ekibi Gençlerbirliği evinde Çorum FK ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 4 Şubat Pazar (Yarın) saat 16.00 başlayacak.

Gençlerbirliği ile Ahlatçı Çorum FK arasında oynanacak zorlu mücadelede hakem Yiğit Arslan düdük çalacak. Arslan'ın yardımcı hakemliğini Oğuz Terzi ve Selahattin Altay yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Mustafa Hakan Belder olacak.

PLAY - OFF İÇİN KRİTİK MAÇ

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de oynadığı 20 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 31 puan topladı ve 8. basamakta bulunuyor. Deplasman ekibi Ahlatçı Çorum FK ise 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet 34 puan topladı ve 6. sırada yer alıyor. Birbirine yakın puan ve sırada bulunan iki ekibin mücadelesi play - off hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. 

GENÇLERBİRLİĞİ, ÇORUM ENGELİNİ AŞMAK İSTİYOR

Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi Ahltatçı Çorum FK karşısında kazanarak play -off potasından daha fazla uzak kalmak istemiyor ve 3 puanı alarak Süper Lig için emin adımlarla yarışın içerisinde olmayı amaçlıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CerModern'de AFAD'dan anlamlı sergi! 6 Şubat depremleri unutulmadı

CerModern'de AFAD'dan anlamlı sergi! 6 Şubat depremleri unutulmadı