ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin konuğu Sakaryaspor

Gençlerbirliği'nin konuğu Sakaryaspor

Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği, play-off'u yakından ilgilendiren maçta evinde Sakaryaspor'u konuk edecek.
Gençlerbirliği'nin konuğu Sakaryaspor

Trendyol 1. Lig'de 19. hafta maçları 21 Ocak Pazar (Bugün) oynanacak 4 maç ile devam edecek. Ankara ekibi Gençlerbirliği evinde ligin güçlü takımlarından Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele bugün saat 19.00'da başlayacak.

Gençlerbirliği - Sakaryaspor mücadelesinde İlker Yasin Avcı düdük çalacak. Avcı'nın yardımcı hakemliğini Serdar Soydan ve Selim Şenöz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Oğuzhan Uğurlu olacak.

PLAY - OFF HATTINI YAKINDAN İLGİLENDİREN MÜCADELE

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de oynadığı 18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve mağlubiyet ile 28 puan toplayarak 8. sırada yer alıyor. Sakaryaspor ise 18 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 30 puan topladı ve 6. sırada yer alıyor. Gençlerbirliği'nin zorlu Sakaryaspor maçı play - off hatını yakından ilgilendiriyor. Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi, Sakaryaspor'mağlup ederek play-off hatından uzaklaşmak istemiyor ve 3 puanı alarak haftaıyı 6. sıranın 1 puan gerisinde kaparak tamamlamayı hedefliyor.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN MUHTEMEL 11'İ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'nun Sakaryaspor karşısında sahaya şöyle bir 11 sürmesi bekleniyor:

Orkun, Nzaba, Yiğit, Alperen, Yasin, Ensar, Akabueze, Amilton, Kayode, Muhammed, Yatabare.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlık iddiaları yalanladı! Mehmet Şimşek-Gaye Erkan krizi başlıklı dedikoduları kınıyoruz

Bakanlık iddiaları yalanladı! Mehmet Şimşek-Gaye Erkan krizi başlıklı dedikoduları kınıyoruz