ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin kupa mesaisi devam ediyor

Gençlerbirliği'nin kupa mesaisi devam ediyor

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşı karşıya geleceği Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Gençlerbirliği'nin kupa mesaisi devam ediyor

Gençlerbirliği'nin kupa mesaisi devam ediyor. Ankara ekibi Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geleceği karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Kırmızı - siyahlılar 8 Şubat Perşembe günü saat 17.30'da Eryaman Stadyumu'nda Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçı hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Ahlatcı Çorum FK maçında süre alan oyuncular yenileme antrenmanı yaparken, mücadelede forma giymeyen ve kısa süre alan oyuncular saha çalışması yaptı.

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu ve koordinasyon çalışması ile başladı. Çeşitli pas organizasyonlarında bulunan kırmızı - siyahlı futbolcular daha sonra MAS koşusu (Maksimum aerobik hız) yaptı. Çalışmalar dar alanda oynanan çift kale maç ile son buldu.

Gençlerbirliği, Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün ve yarın yapacağı antrenmanlar ile sürdürecek. 

KAZANAN ÇEYREK FİNALE YÜKSELECEK

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gençlerbirliği ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği mücadele tek maç eleme usulü şeklinde oynanacak. Kazanan takım Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselirken kaybeden takımın kupa yolculuğu sona erecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASO Başkanı Seyit Ardıç depremlerden ders alma çağrısı yaptı

ASO Başkanı Seyit Ardıç depremlerden ders alma çağrısı yaptı