ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin Manisa FK maçını yönetecek hakem belli oldu

Gençlerbirliği'nin Manisa FK maçını yönetecek hakem belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'nin Manisa FK ile deplasmanda oynayacağı mücadelede hakem Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak.
Gençlerbirliği'nin Manisa FK maçını yönetecek hakem belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Merkez Hakem Kurulu'nun maçları yönetmek üzere yaptığı hakem atamlarını Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı. Başkenti Ankara Keçiörengücü ile Trendyol 1. Lig'de temsil eden Gençlerbirliği'nin Manisa Futbol kUlübü ile deplasmanda oynayacağı mücadelede hakem Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak. 

Hakem Oğuzhan Uğurlu'nun yardımcı hakemliğini Kemal Mavi ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bayram Başkan olacak.

Manisa Futbol Kulübü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak mücadele 25 Şubat Pazar saat 16.00'da başlayacak. 

GENÇLERBİRLİĞİ, 4 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Trendyol 1. Lig'de 4 maçdır kazanamayan Ankara'nın kırmızı-siyahlı Gençlerbirliği Manisa Futbol Kulübü karşısında galibiyet hasretine son vermek istiyor. Son olarak evinde Sakaryaspor'u mağlup eden Gençlerbirliği daha sonra oynadığı Bodrumspor, Çorum Futbol Kulübü, Eyüpspor ve Bandırmaspor maçlarında 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

GENÇLERBİRLİĞİ PLAY-OFF HATTINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

Play-off hattından uzaklaşarak 9'uncu sıraya kadar gerileyen Ankara'nın kırmızı-siyahlı Gençlerbirliği, Manisa Futbol Kulübü maçı ile yeniden çıkışa geçmek ve özlem duyduğu Süper Lig için play-off iddiasını sürdürmek istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Çok önemli bir adımımız daha var

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Çok önemli bir adımımız daha var