ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin peşini sorunlar ve şansızlıklar bırakmıyor!

Gençlerbirliği'nin peşini sorunlar ve şansızlıklar bırakmıyor!

Mali dar boğazdan geçen Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kapısını açmışken son dakika yediği gol ile maç uzatmalara gitti. Heyecanlı karşılaşmanın ilk uzatma devresinin sonunda golü yiyen kırmızı-siyahlılar kupaya veda etti.
Gençlerbirliği'nin peşini sorunlar ve şansızlıklar bırakmıyor!

Zorlu bir süreç geçiren Gençlerbirliği'nin peşini şanssızlıklarda bırakmıyor. Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi yaşadağı maddi sıkıntılardan dolayı zorlu günler geçiriyor. Başkan Niyazi Akdaş'ın istifası ve maddi problemlerin daha artması ile takımdan birçok oyuncu ayrılırken bazı oyuncularda ayrılmaya hazırlanıyor. Kulüp içerisinde yaşanan bu mali problerin yanında başkentin kırmızı-siyahlı temsilcisinin peşini sakatlıklar ve maç içresinde yaşadığı şansızlıklarda bırakmıyor.

GENÇLERİN YÜZÜ SAHADA DA GÜLMÜYOR

Ankara ekibi 1.Lig'de play-off için büyük mücadele ortaya koyarken Ziraat Türkiye Kupası'nda da kısıtlı bütçesi ile önemli işler yapmak için büyük özveri ortaya koydu. Fakat kırmızı-siyahlıların son haftalarda şansız sonuçlara imza attı. Ankara ekibi ilk olarak ligde şansızlık yaşadı. 

Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında play-off hattını yakından ilgilendiren maçta konuk olduğu Bodrumspor'a 90+7. dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu.

Bodrumspor maçını takip eden haftada Gençlerbirliği yine play - off hattını ilgilendiren mücadelede Ahlatçı Çorum FK ile karşı karşıya geldi. Başkent ekibi yaklaşık 40 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında birçok pozisyona girsede bir türlü topu ağlarla buluşturamadı ve sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılarak 2 puan bıraktı.

GENÇLERBİRLİĞİ, TÜRKİYE KUPASINA 10 SANİYE İLE VEDA ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilerleyişini adım adım sürdüren Gençlerbirliği 5. Turda Süper Lig ekibi Kayserispor'u deplasmanda 2-1'lik skor ile eledi ve adını çeyrek finale yazdırdı. Ankara ekibi son 16 turunda ise Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile eşleşti. 

Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleye rotasyon ağırlıklı bir kadro ile çıkan Gençlerbirliği, bordo-mavililer karşısında golü 14. dakikada genç oyuncusu Melih Bostan'ın ayağından buldu. Ankara ekibi karşılaşmanın devamında fırsatlar elde etse farkı ikiye yükseltecek golü bulamadı ve 90+6. dakikada Trabzonspor, Eren Elmalı'nın attığı golle maçı uzatmalara taşıdı.

İlk uzatma devresinin son dakikasında Gençlerbirliği golü kalesinde gördü. Trabzonspor 105. dakikada Trezeguet'in attığı golle 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti. İkinci uzatma devresinde Gençlerbirliği fırsatlar yakalasada değerlendiremedi ve Ankara ekibi Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

Golün ardından Gençlerbirliği kulübesi ve tribündeki taraftarlar hakem Mert Güzenge'ye maçı neden bitirmediği ile ilgili büyük tepkide bulundu.

SİNAN KALOĞLU'NUN ÜZÜNTÜSÜ 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında üzgün olan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu hakem Güzenge'ye karşılaşmayı Trabzonspor'un golü öncesi neden bitirmediğini sorduğunu hakemin kendisine 10 saniye daha vardı dediğini ifade etti. Kaloğlu, ayrıca şansız olduklarını önce maçın son dakikasında ardından uzatma devresinin son dakikasında yedikleri gollerle mağlup olduklarını söyledi.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sorgulama ekranı açıldı kök maaş tablosu sil baştan değişti! Memur emeklisi SSK BAĞKUR emekli aylığı hesaplama tablosu

Sorgulama ekranı açıldı kök maaş tablosu sil baştan değişti! Memur emeklisi SSK BAĞKUR emekli aylığı hesaplama tablosu