ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin Şubat ayı fikstürü belli oldu

Gençlerbirliği'nin Şubat ayı fikstürü belli oldu

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Şubat ayında ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynatyacağı maçların programı belli oldu.
Gençlerbirliği'nin Şubat ayı fikstürü belli oldu

Trendyol 1. Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda futbol coşkusu hız kesmeden devam edecek. Ankara'nın köklü ekiplerinde Gençlerbirliği'de Trendyoll 1.Lig'de play-off'a kalarak Süper Lig'e çıkmayı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda önce son 16 turu ardından diğer turları geçerek kupa mücadelesini sürdürmek istiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ŞUBAT AYI MAÇ PROGRAMI

Kırmızı - beyazlıların Şubat ayındaki maç programı belli oldu. 12 Şubat tarihine kadar açıklanan programa göre Gençlerbirliği 3 maça çıkacak.

BU HAFTA GENÇLER, ÇORUM FK'Yİ KONUK EDECEK

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği evinde Ahlatçı Çorum FK ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 4 Şubat Pazar saat 16.00'da oynanacak.

Play - off hattını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi Gençlerbirliği 31 puan ile 8. sırada bulunurken Ahlatçı Çorum FK ise 34 puan ile 5. sırada yer alıyor. 

KUPADA KONUK TRABZONSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda son dakika golü ile Trendyol Süper Lig ekibi Kayserispor'u eleyen Gençlerbirliği son 16 turunda Trabzonspor eşleşti. Zorlu rakibi karşısında Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 8 Şubat Perşembe saat 17.30'da karşı karşıya gelecek.

KIRMIZI - SİYAHLILAR LİGE EYÜP DEPLASMANI İLE DÖNECEK

Gençlerbirliği açıklanan fikstürün son maçında deplasmanda lider Eyüpsporr ile karşı karşıya gelecek. EYüp Stadyumu'nda oynanacak mücadele 12 Şubat Pazartesi saat 20.00'de başlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya duyurdu! 10 bin 482 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu! 10 bin 482 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı