Gençlerbirliği’nin tadı kaçtı!

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantep FK, deplasmanından puansız dönen Gençlerbirliği'nin tadı kaçtı.

Gençlerbirliği’nin tadı kaçtı!

Gaziantep Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Gaziantep FK, 2-1 kazandı. Maçın ilk golünü 8. dakikada Zan Zuzek atmasına ragmen, Gaziantep FK'nin 44. dakikada Cristian Sorescu ve 90+5'te penaltıdan Maxim’in gollerine engel olamayan Başkent ekibi maçtan puansız ayrıldı.

Bu arada Nalepa, 90+3'te ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Nalepa, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği ligde 3 maçın ardından puansız kaldı.

Karşılaşma sonrası maçın hakemi Atila Karaoğlan’a büyük tepki vardı. Maçın uzatma bölümündeki penaltı pozisyouna tepki veren kırmızı siyahlı taraftarar, penaltının çok kolay çalındığını ifade ettiler.

Başkent ekibinde şimdi gözler Fenerbahçe maçında. Gençlerbirliği, zorlu Fenerbahçe maçından puan çıkararak hem moral kazanmak, hem de ligdeki ilk puanlarına kavuşmak isteyecek.

Gençlerbirliği – Fenerbahçe maçı 31 Ağustos Pazar günü oynanacak. Eryaman Stadı’ndaki maçın başlama saati 19.00 olarak açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER