ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur oldu

Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur oldu

Gençlerbirliği son yılların en hareketli başkanlık seçimlerinden birisine sahne oldu. Kırmızı-siyahlıların yeni başkanı 1 oy farkla Osman Sungur olarak seçildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur oldu

Eski günlerinden uzak bir performans sergileyen ve bir kaç yıldır 1.Lig'de yer alan Ankara'nın köklü futbol takımı Gençlerbirliği bugün olağanüstü genel kurula giderek yeni başkanını seçti.

Son yıllarda ülkemizde benzeri yaşanmayan bir sonuca sahne olan seçim gergin başladı. Erken saatlerde başlayan seçim havası sabahın erken saatlerinde başladı. İlk olarak seçime giren 3 adayın listelerinin belli olması ile başladı. Osman Sungur, Murat Şamil Şen ve Serkan Aydın'ın sırayla konuşmalarını yapmalarının ardından oy verme işlemi başladı.

1 OY FARKLA KAZANDI, OYLAR TEKRAR SAYILDI

6 Sandıkta kullanılan oy verme işlemi 1 saatten fazla sürdü. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yeni başkanın kim olacağını belirlemek için sayım işlemine geçildi. Birbirine yakın seyreden oy sayılarının sonucunda şaşırtıcı bir sonuç ortaya çıktı ve Osman Sungur, Serkan Aydın'ın 1 oy önünde 179 oy alarak başkanlığa seçildi.

Sonucun ardından oylar tekrar sayıldı. Sayım sonucu Osman Sungur'un başkanlığı tekrar teyit edildi. Yapılan itiraz sonucu tekrar sayımda da sonuç değişmedi ve Osman Sungur'un başkanlığı tescillendi. Geçtiğimiz günlerde bir yazılı açıklama yapan Osman Sungur yaptığı açıklamada “ Kulübümüzü her açıdan daha ileriye götürecek projelerimizle sevdamız, 100 yıllık çınarımız Gençlerbirliği'mizi büyük bir heyecanla yönetmeye hazırız” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ BAŞKAN SUNGUR'DAN İLK SÖZLER

Yapılan seçim sonucu başkan seçilen Sungur kendisine oy verenlere teşekkür etti. Osman Sungur kendisi için bu görevin bir onur olduğunu belirterek tribünden gelen bir isim olduğunu ve her Gençlerbirliği taraftarının başkan olmayı isteyeceğini ifade etti. Osman Sungur Gençlerbirliği için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Osman Sungur'un nasıl bir başkanlık politikası izleyeceği merak ediliyor. Sungur'un yakın zamanda kameralar karşısına geçerek detaylı açıklamalar yapması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralıların akaryakıt indirimi hevesi kısa sürdü! Otogaza zam geliyor

Ankaralıların akaryakıt indirimi hevesi kısa sürdü! Otogaza zam geliyor