Gençlerbirliği'nin yönetim listesi belli oldu!

Gençlerbirliği Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa yeniden Arda Çakmak seçildi. Kırmızı siyahlı kulübün yönetim kurulu asil ve yedek listeleri belli oldu!

Gençlerbirliği'nin yönetim listesi belli oldu!

Başkent kulübünün genel kurul toplantısı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seçimde Arda Çakmak, 578 delegenin oyunu alarak yeniden başkan olarak seçildi. 23 oyun geçersiz sayıldığı öğrenildi.

Arda Çakmak, toplantıda yaptığı açıklamasında kulübün mali tablosuna dikkat çekti. Sözleşmelerle ilgil belgeleri açıklamaya hazır olduğunu ifade eden Çakmak, şunları kaydetti:

"Şeffaf Gençlerbirliği ilk günden beri benim hayalim. Her gelene de dilim döndüğünce bunları anlattım. Gençlerbirliği kulübünün 700 milyon lira geliri bütçesi varken, bu yıl için konuşuyorum bunu, 1.5 milyar liralık kontratlar yapılmış. 3 tane kalecisi var Gençlerbirliği'nin. 3 tane Süper Lig'de oynayacak kalecisi olur mu bir Gençlerbirliği'nin? Üçü de birbirinden iyi kaleci, üçü de Süper Lig'de oynar. 3'ünün Gençlerbirliği'ne maliyeti 100 milyon lira.

Bizim mayıs ayının sonuna kadar ödememiz gereken paralar var. Bu paraların hepsini Gençlerbirliği Yönetim Kurulu ya da başkası tek başına karşılayamaz. Biz şu an elimizden gelen her geliri yaratmak zorundayız. Bu gelirler olmadığı sürece bizim döndürme şansımız yok. Aldıkları yabancılar, paralarını bir gün almasınlar ertesi gün kulübe ihtar geliyor. Bu adamların hiçbiri kadroya bile giremiyor. İsim sponsorluğuyla, diğer sponsorluklarla ilgili bu maddeyi geçirmemiz ve bundan Gençlerbirliği'ne bir gelir yaratmamız gerekiyor. Bizim bu paralara dün ihtiyacımız vardı, bakın yarın demiyorum, bu paralar dün Gençlerbirliği kasasında olmalıydı. Oyuncular ödemeleri bekliyor, yapıyoruz elimizden geldiği kadar. Sağ olsun bütün yönetime aldığımız arkadaşlar kendi gönüllerince katkıda bulunacaklarını beyan ettiler. Bunlarla ilgili her türlü çalışmaları da yaptık, hazırız."

Gençlerbirliği'nin yönetim listesi belli oldu!

ASİL ÜYELER

Arda Çakmak başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Adnan Duman, Arif Ölmez, Ahmet Turgut, Ali Osman Avşar, Ahmet Orkun Taştan, Nilüfer Bircan, Bahri Kavak, Evren Han, Ertuğrul Berat Ardıç, Gün Emre İçer, Harun Erol, Hakan Kaynar, Haluk Kara, Hüseyin Şen, İbrahim Ethem Koşar, Murat Kahramaner, Mehmet Doğru, Mehmet Şanal, Metin Türeli, Rıfat Songür, Şevder Oyman, Seçkin Altınel, Tolga Arslan, Zekai Arslan.

Gençlerbirliği'nin yönetim listesi belli oldu! - Resim : 2

SERHAT KARAMAN YENİ YÖNETİME GİRDİ

Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman da yeni yönetim kurulunun yedek üyeleri arasında yer aldı. Listedeki isimlerin tamamı şu şekilde:

Serhat Karaman, Berşan Kayıkcı, Rukan Binerbay, Serdar Gür, Serdar Öztürk, Okan Can Çevik, Tayfun Bağlan, Kadir Kudret Hatipoğlu, Ümit Utaş, Şener Köseoğlu, Tuna Peköz, Musa Samur

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER