Tesislerde uzun süredir ihmal edilen bazı eksiklerin giderilmesi için, yoğun bir çalışma içine girilecek.
Yeni yönetiminde görev alan, Tesisten Sorumlu Asbaşkan Ahmet Orkun Taştan, Natura Dünyası Gençlerbirliği’nin yuvası niteliğindeki İlhan Cavcav Tesisleri’nde tamirat ve yenileme çalışmaları yapacak.

Bu amaçla Ahmet Orkun Taştan. İlhan Cavcav Tesisleri’nde, kendi ekibiyle birlikte detaylı bir inceleme yaptı. Bu incelemede tesislerin eskiyen ve yenilenmesi gereken bir çok noktası tespit edildi. Bu eksikler rapor haline getirilerek, yapılması gerekenler belirlendi.

Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Orkun Taştan’ın kendi yaratacağı mali kaynakla tesislerin bakım ve onarımını yapacağı öğrenildi.
Efsane Başkan İlhan Cavcav tarafından yapılan tesislerde, zaman zaman tadilatlar yapılmasına rağmen, bazı eksiklerin olduğu da biliniyordu.

Çalışmaların kısa zamanda başlayacağı ve İlhan Cavcav Tesisleri’nin bir çok noktası yenileneceği ifade edildi.