ANASAYFA Gençlerbirliği Jimmy Durmaz 10 yıl sonra Gençlerbirliği antrenmanında

Jimmy Durmaz 10 yıl sonra Gençlerbirliği antrenmanında

Gençlerbirliği'nde daha önce kırmızı - siyahlı formayı giyen Jimmy Durmaz 10 yıllık aranın ardından Gençlerbirliği ile antrenmanlara başladı.
Jimmy Durmaz 10 yıl sonra Gençlerbirliği antrenmanında

Trendyol 1. Lig’in 20. hafta müsabakasın da 28 Ocak Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği, zorlu mücadelenin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı idmanla devam etti.

JİMMY DURMAZ İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Yeni transfer Jimmy Durmaz takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.Ankara'nın köklü ekiplerinden Gençlerbirliği, geçtiğimiz günlerde eski oyuncusu Jimmy Durmaz ile resmi sözleşme imzaladığını imzaladı. Ankara ekibine yaklaşık 10 yılın ardından Jimmy Durmaz, Beştepe'de bulunan İlhan Cavcav Tesisleri'nde antrenmana çıktı.

BODRUM MAÇINA GENÇLER SIKI HAZILRANIYOR

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 4 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapıldı. Sonuçlandırma çalışmasına geçen takımımız daha sonra dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı noktaladı.

Kırmızı - siyahlılar maçın hazırlıklarına Cumartesi gününe kadar devam edecek ve ardından havayolu ile Muğla'ya gidecek. Ankara ekibi Sakaryaspor maçının ardından play - off'taki bir diğer rakibini de mağlup ederek üst basamaklara tırmanışını devam ettirmek istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
81 ilde milyonlarca araç sahibi için son uyarı yapıldı! Ödemeniz çıktı 31 Ocak'tan sonra faiz işleyecek

81 ilde milyonlarca araç sahibi için son uyarı yapıldı! Ödemeniz çıktı 31 Ocak'tan sonra faiz işleyecek