ANASAYFA Gençlerbirliği Kupa maçı öncesi Gençlerbirliği ve Trabzonspor'da önemli eksikler var

Kupa maçı öncesi Gençlerbirliği ve Trabzonspor'da önemli eksikler var

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşı karşıya gelecek molan Gençlerbirliği ile Trabzonspor'da maç öncesi önemli eksikler bulunuyor.
Kupa maçı öncesi Gençlerbirliği ve Trabzonspor'da önemli eksikler var

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu 8 Şubat Perşembe (Bugün) oynanacak 2 maçla tamamlanacak. Günün ilk karşılaşmasında Ankara'nın kırmızı - siyahlı ekibi Gençlerbirliği ile Karadeniz temsilcisi Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 17.30'da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı hakem Mert Güzenge yönetecek. Güzenge'nin yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Mert Bulut yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Mücadelenin VAR koltuğunda Bülent Birincioğlu, AVAR'da ise Cihan Aydın görev yapacak.

Tek maç eleme usulü ile oynanacak kupa maçında galip gelen takım adını çeyrek finale yazdırıken diğer takımın 2023-24 sezonundaki Ziraat Türkiye Kupası'ndaki macerası sona erecek. 

İKİ TAKIMDAKİ ÖNEMLİ EKSİKLER CAN SIKIYOR

Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Çorum FK ile oynadığı maçta çapraz bağları kopan ve 7-8 ay sahalardan uzak kalacak olan takımın formda oyuncusu Aias Aosman ile takımdan ayrılmaya karar verdiğini açıklayan ve bir takım görüşmeler gerçekleştiren Muhammed Himmet Ertürk, durumu belirsiz olduğu için önemli mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Trabzonspor'da ise Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarında olan Nicolas Pepe ile Paul Onuachu, ağır sakatlıktan çıkan ve hazır olmayan Orsic ile aşil tendonu kopan Hüseyin Türkmen, Gençlerbirliği'ne karşı forma giyemeycek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Dijital Hayvanat Bahçesi Projesi ile beş günde binlerce ziyaretçiyi ağırladı!

ABB Dijital Hayvanat Bahçesi Projesi ile beş günde binlerce ziyaretçiyi ağırladı!