ANASAYFA Gençlerbirliği Osman Sungur Gençlerbirliği'ni 10 günde ayağa kaldırdı

Osman Sungur Gençlerbirliği'ni 10 günde ayağa kaldırdı

Gençlerbirliği'nde bir süre boş kalan başkanlık koltuğuna 3 Mart Pazar günü seçimli genel kurul sonucunda oturan Osman Sungur önce kulüpte alacağı olan personel ile futbolcuların alacağını ödedi daha sonra Altay deplasmanında liderliğini yaptı.
Osman Sungur Gençlerbirliği'ni 10 günde ayağa kaldırdı

Gençlerbirliği'nde 3 Mart Pazar günü düzenlenen seçimli olağanüstü genel kurulun ardından 179 delegenin oyunu alan ve 1 oy farkla başkanlık koltuğuna oturan Osman Sungur, hızlı bir şekilde icraatlerine başladı.

GELİR GELMEZ PERFONEL VE FUTBOLCULARIN ARTAN ALACAKLARINI ÖDEDİ

Gençlerbirliği Başkanlığına seçilmesinin ardından Osman Sungur'un yaptığı ilk iş kulüp personeli, futbolcular ve teknik heyetin birikmiş alacaklarını ödedi. Uzun sürenin ardından maaşını alan futbolcular ve teknik heyet moral depoladı. 

ALTAY MAÇI ÖNCESİ SUNGUR TAKIMA İZMİR'DE MOTİVASYON KONUŞMASI YAPTI

Kan değişimi ve güzel haberlerin ardından Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya geldi. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği Melih Bostan, Ensar Kemaloğlu ve Rahman Buğra Çağıran'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Kulübün yayınladığı maçın öyküsü videosunda 1. Lig'de 6 maçtır galip gelemeyen takıma Başkan Osman Sungur'un konaklanan otelde motivasyon konuşması yaptığı görüldü.

KOCAELİSPOR MAÇI ERYAMAN STADYUMU'NDA

Eryaman Stadyumu'nda devam eden bakım çalışmaları nedeniyle Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de oynadığı son iki iç saha maçını Ankara Keçiörengücü'ne ev sahipliği yapan Aktepe Stadyumu'nda oynamıştı. Osman Sungur'un başkanlığa seçildikten sonra Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda Aktepe Stadyumu'nun Gençlerbirliği markasına yakışmadığını Gençlerbirliği'nin maçlarını Eryaman Stadyumu'nda yeniden oynaması için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile konuşacağını belirtmişti. Sungur'un bu açıklamalarının ardından Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında kırmızı-siyahlıların Kocaelispor'u konuk edeceği mücadelenin Eryaman Stadyumu'nda oynanacağı açıklandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor