ANASAYFA Gençlerbirliği Şansızlıklar Gençlerbirliği'nin peşini bırakmıyor

Şansızlıklar Gençlerbirliği'nin peşini bırakmıyor

Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya gelen Gençlerbirliği, Yatabare ile maçın başında yüzde yüzlük gol fırsatını değerlendiremedi ve son dakikada yediği goller Bodrum'da 3 puanı bıraktı.
Şansızlıklar Gençlerbirliği'nin peşini bırakmıyor

Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi karşılaşmada pozisyonlar buldu fakat değerlendiremedi ve son dakikada yediği gol ile Bodrumspor deplasmanında 3 puan bırakrak Ankara'ya döndü.

YATABARE BOŞ KALEYE GOLÜ ATAMADI!

Gençlerbirliği'nde özellikle 5. dakikada Yatabare'nin kaçırdığı pozisyon takımda ve taraftarlarda büyük üzüntüye neden oldu. Önde kaleci Sousa'ya baskı yapan ve topu kazanan Yatabare, ceza yayı ilerisinden boş olan kaleye vurdu fakat büyük bir şansızlıkla top direkten geri döndü. Pozisyonun bitiminde sahdaki Gençlerbirliği oyuncularının şaşkın, Yatabare'nin üzgün ifadesi yüzlerine yansıdı.

Karşılaşmanın devamında her iki takımında gol girişi olsa da Gençlerbirliği topu ağlarla buluşturamadı. Tam maçın 0-0 berabere bitmesi beklenirken ec sahibi Bodrumspor'da sahneye 90+7. dakikada Haqi Osman çıktı ve attığı golle son dakikada Gençlerbirliği'nin mağlup olmasına neden oldu.

SİNAN KALOĞLU' CAMİAMAYA SAHİP ÇIKILMASI İÇİN ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Bodrumnspor'u iyi analiz ettiklerini belirten Kaloğlu, rakibin uzun toplarla golü bulmaya çalışacağını bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını ama uzatmada yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi. Kaloğlu ayrıca, pozisyonda bulduklarını ama son vuruşlarda etkili olamadıklarını ifade etti.

Sinan Kaloğlu, her hafta söylediğini tekrarlamanın biraz can sıkıcı olduğunu ama bu takıma, oyunculara acilen sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi ilçede buzlanmaya karşı önlem alındığını duyurdu!

Pursaklar Belediyesi ilçede buzlanmaya karşı önlem alındığını duyurdu!