ANASAYFA Gençlerbirliği Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda mücadele eden Trendyol 1. Lig ekipleri Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün oynayacağı maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.
Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur maçları bugün başladı. Kupada Ankara'yı Trendyol Süper Lig'den MKE Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'den Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü temsil ediyor. MKE Ankaragücü bugün kupada son 16 takım arasına kalmak için Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelirken maçta Sarper Barış Saka düdük çalacak.

Gençlerbirliği İLE Ankara Keçiörengücü'nün Ziraat Türkiye Kupası'da oynayacakları maçlarda düdük çalacak hakemler de belli oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ VE KEÇİÖRENGÜCÜ 18 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ SAHAYA ÇIKACAK

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü 18 Ocak Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ VE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI YÖNETECEK HAKEMLER

Ankara Keçiörengücü,18 Ocak Perşembe günü saat 13.00'de deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas'ta bulunan BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Ömer Tolga Güldibi düdük çalacak. Güldibi'nin yardımcı hakemliğini Cem Özbay ve Barış Çiçeksoylu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yunus Dursun olacak.

Gençlerbirliği ise Kayseri deplasmanında olacak. 18 Ocak Perşembe saat 15.00'te Kayseri'de bulunan RHG EnerTürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Ozan Ergün düdük çalacak. Ergün'ün yardımcılıklarını Şenol Bektaş ve Arif Dilmeç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı!