ANASAYFA Gençlerbirliği Ümraniye maçının ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Kaloğlu konuştu! Takım içerisinde belirsizlik var

Ümraniye maçının ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Kaloğlu konuştu! Takım içerisinde belirsizlik var

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalırken maç sonunda teknik direktör Sinan Kaloğlu, döndükten sonra başkan Niyazi Akdaş ile görüşeceğini belirtti.
Ümraniye maçının ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Kaloğlu konuştu! Takım içerisinde belirsizlik var

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Ümreniyespor ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi 32. dakikada Amilton'un attığı golle 1-0 öne geçsede karşılaşmanın son bölümlerine girilirken 79. dakikada Mustafa Eser'in attığı golle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamlar da bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 2 puan bıraktıklarını belirtti. Kaloğlu, döndükten sonra da başkan ile görüşeceğini belirtti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, karşılaşmada çok fazla gol pozisyonu olduğunu ve 18 kez rakip kaleye gol için yokladıklarını belirterek, Ümraniyespor'a sadece karambolden birkaç pozisyon verdiklerini ifade etti. Kaloğlu, ligin çok pas yapan takımlarından bir tanesi ile karşılaşmalarına rağmen sahada iyi mücadele ettiklerini vurguladı.

“TAKIM İÇERİSİNDE BELİRSİZLİK VAR”

Sinan Kaloğlu, 1-0 dan sonra yakaladığımız pozisyonları gole çevirmeleri gerektiğini, bugün 3 puan almak için geldiklerini söyledi. Arkalarında 2 puan bıraktıklarını için üzgün olduklarını dile getiren genç teknik adam futbolcuları ile gurur duyduğunu ifade ederken takım içerisinde bir belirsizlik olduğunu aktardı.

KALOĞLU BAŞKAN AKDAŞ İLE GÖRÜŞECEK

Sinan Kaloğlu, Ankara'ya döndükten sonra başkan Niyazi Akdaş ile görüşeceğini belirterek, bu oyuncu grubu her şeyi hak ettiğini ifade etti. Kaloğlu, bu hikayenin sonucu iyi bitecek diye düşündüğünü, cezalı ve sakat oyuncuları olduğunu ve bu sene daha yukarılara oynadıklarını söyleyerek play-off hattını hedefleyerek sahaya çıktıklarını belirtti.

Ekibe takviyede yapamadıklarını ve Gençlerbirliği camiasının bir an önce kenetlenip bu takıma sahip çıkması gerektiğini ifade eden Kaloğlu, ama sezonu güzel bir şekilde bitirmek için ellerinden geleni yapacakları söyleyerek sözlerine son verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklinin gözü Kabine'de! Zamlı maaşlar şubatta yatıyor

Emeklinin gözü Kabine'de! Zamlı maaşlar şubatta yatıyor