Ümraniyespor beraberliği sonrası ilk sözler: Gençlerbirliği'ni hak ettiği yere çıkaracağız

Trendyol 1. Ligin 14. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonrasında basın toplantısında konuşan takımın Teknik Sorumlusu Dünyacan Çiçekverdi yedikleri son dakika golünün üzüntüsünü dile getirdi.

Ümraniyespor beraberliği sonrası ilk sözler: Gençlerbirliği'ni hak ettiği yere çıkaracağız

Ankaragücü galibiyeti ile moral toplayan ve İstanbul'a bu şekilde gelen Gençlerbirliği, Teknik Direktör Recep Karatepe'nin kırmızı kart cezasından dolayı maça Teknik Sorumlusu Dünyacan Çiçekverdi ile çıktı.

Oyundan kopmayan ve son ana kadar 3 puanı kovalayan Başkent temsilcisi uzatmalarda yediği golle maçı 3-3'lük skorla tamamladı. Maç sonrasında basın toplantısında konuşan Çiçekverdi "Son dakikada yediğimiz gol talihsiz oldu" ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor beraberliği sonrası ilk sözler: Gençlerbirliği'ni hak ettiği yere çıkaracağız

"İKİNCİ YARI MAÇI KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORDUK"

Dünyacan Çiçekverdi "Gollü bir maç izlettik. Bizim için talihsiz oldu. Son dakika golü yedik. İlk devre rüzgardan dolayı oyun kurmakta zorlandık. Rakibimiz önde baskı yapıp pozisyonlar buldu. İkinci yarı rüzgarla beraber oyunun lehimize döneceğini biliyorduk. İkinci yarı maçı kazanacağımızı düşünüyorduk" dedi.

"BUNDAN DERS ÇIKARACAĞIZ"

Gelecek haftalara yönelik umut dolu sözler kullanan Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Dünyacan Çiçekverdi "Bundan ders çıkaracağız. Son saniyeye kadar oyunun içinde olacağız. Golde top da iyi yere gitti. İkinci devre oynadığımız oyundan memnunuz. Bu şekilde mücadele edip Gençlerbirliği'ni hak ettiği yerlere çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cengiz Ortataş
SONRAKİ HABER