Trendyol Süper Lig’in 30. hafta karşılaşmasında Eryaman Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk eden Natura Dünyası Gençlerbirliği sahada 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı. Bu mücadele sonrasında başkent ekibinin teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel maçta çok basit goller yediklerinin altını çizdi.
Karşılaşmada ilk 60 dakikada kalelerinde gol görmemeleri halinde gol atacaklarını bildiğini söyleyen Volkan Demirel, planı yenilen basit gollerin bozduğunu belirtti. Kalan 4 maçta takımı ligde tutmaya uğraşacağını açıklayan Volkan Demirel, kesinlikle umutsuz olmadığını kaydetti.
“ÇOK BASİT GOLLER YEDİK”
Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, "İlk yarı hemen maç maçında yediğimiz gol sonrasında ilk yarının bitimine 2-3 dakika kala yediğimiz gol var. Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum. Galatasaray bu ligin lideri. İkinci yarıda yapmış olduğumuz değişiklikler aslında plan şuydu; bunu söylesem ne kadar önemseyeceksiniz bilmiyorum ama ilk 60 dakika skoru golsüz götürseydik gol atacağımızı biliyordum. Dediğim gibi bugün galip gelsek çok iyi olurdu ama geldiğimden beri söylüyorum önümüzdeki maçlar bizim kaderimizi belirleyecek. Ligde kalmak için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.

Demirel, maç bittikten sonra yorum yapmanın ve soru sormanın kolay olduğunu ifade etti. Maç içinde ve öncesinde bunları hesaplayıp hareket etmenin zorluğuna değinen Volkan Demirel, ayrıca, Gençlerbirliği'ni ligde tutmak için uğraşacağını kaydetti.
Volkan Demirel açıklamasının sonunda hakemlere de değindi. Hakemlerin lig karşılaşmalarında Natura Dünyası Gençlerbirliği aleyhine 12 karar verdiklerini ve takımının bu anlamda birinci olduğuna dikkat çekti.