ANASAYFA Gençlerbirliği Yeni yönetim ve yeni hava ile Gençlerbirliği 6 maçın ardından güldü

Yeni yönetim ve yeni hava ile Gençlerbirliği 6 maçın ardından güldü

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Altay'ı 4-0 mağlup eden Gençlerbirliği ligde 6 maç aranın ardından galibiyet sevincini yaşadı. Kırmızı-siyahlılarda Osman Sungur'un başkanlığa seçilmesinin ardından futbolcu ve teknik heyetin geciken maaşlarının ödenmesi ile sahada moralli ve istekli bir Gençlerbirliği vardı.
Yeni yönetim ve yeni hava ile Gençlerbirliği 6 maçın ardından güldü

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda İzmir ekibi Altay ile karşı karşıya geldi. Kırmızı - siyahlılar, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 19. dakikada Melih Bostan, 45+2. dakikada Ensar Kemaloğlu ve 53 ile 59. dakikada Rahman Buğra Çağıran'ın kaydettiği gollerle 4-0 kazandı.

GENÇLERBİRLİĞİ 6 MAÇ ARANIN ARDINDAN KAZANDI

 Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 6 maçta sahadan galibiyet ile ayrılamayan Gençlerbirliği, Altay deplasmanında galibiyet orucuna son verdi. Ligde puanını 37 yapan ve 9. sırada bulunan kırmızı siyahlıların 6. basamakta olan Çorum Futbol Kulübü ile arasında 5 puan bulunuyor. Play - off iddiasını sürdüren Ankara ekibi sezon sonuna mücadelesini sürdürecek.

BİRİKMİŞ MAAŞLARIN ÖDENMESİ TAKIMA MORAL OLDU! GENÇLER GOL OLDU, YAĞDI

Gençlerbirliği'nde 3 Mart Pazar günü yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 179 oy alan Osman Sungur, kırmızı - siyahlıların yeni başkanı olmuştu. Sungur göreve gelir gelmez, kulüp personeli, futbolcular ve teknik heyetin biriken maaşlarını ödedi. Birikmiş maaşlarını alan futbolcular büyük moral depoladı ve Altay karşısında gol oldu, yağdı. Gençlerbirliği bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig'de oynadığı bir maçta 4 gol atma başarısını da gösterdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gram altın rekor tazeledi! 11 Mart gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları

Gram altın rekor tazeledi! 11 Mart gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları