ANASAYFA Gençlerbirliği Yeterli maddi kaynağı bulamayan Gençlerbirliği Başkanı Akdaş istifa ediyor!

Yeterli maddi kaynağı bulamayan Gençlerbirliği Başkanı Akdaş istifa ediyor!

Şirketleşme Genel Kurul Toplantısı'nı düzenlemek amacı ile iki kez 4'te 3 çoğunluğu sağlayamayan Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı Niyazi Akdaş, yeterli maddi kaynağı bulamadığı gerekçesi ile Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanlık görevinden istifa kararı aldı.
Yeterli maddi kaynağı bulamayan Gençlerbirliği Başkanı Akdaş istifa ediyor!

Trendyol 1. Lig'de ortaya koyduğu futbol ile play - off potasına oynayan Gençlerbirliği'nde devre arası transferler ve kulübün diğer giderlerine kaynak yaratmak için kulüp yönetimi ve Ankara ekibine maddi destekte bulunan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz tarafından Gençlerbirliği A. Ş'nin kurulması isteniyordu. Fakat Gençlerbirliği A.Ş.’nin kurulması gündemi ile yapılacak genel kurul toplantılarında iki kez 4'te 3'lük çoğunluk sağlanamamış ve şirketleşme konusu sezon sonuna dek rafa kaldırılmıştı.

HABERANKARA.COM ÖZEL HABERİ!!! BAŞKAN AKDAŞ MADDİ KAYNAĞI BULAMADI VE İSTİFA KARARI ALDI

Haber Ankara'nın edindiği bilgilere göre Gençlerbirliği A.Ş'nin kurulması ve kulübün yeni çıkacak spor yasasına göre şirketleşmesi amacı ile yapılacak genel kurulun toplanamaması ve kısa vadede 50 milyon lira uzun vadede 100 milyon lira olan maddi kaynak bulunamadığı gerekçesi ile kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Niyazi Akdaş istifa kararı aldı.

BAŞKAN AKDAŞ, ALAGÖZ İLE YENİDEN GÖRÜŞTÜ FAKAT BİR NETİCE ALAMAYINCA İSTİFA KARARI ALDI

Genel Kurulun toplanamamasının ve Gençlerbirliği A.Ş'nin kurulamamasının ardından şimdiye kadar kulübe yaklaşık 60 milyon lira maddi destek bulunan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Ankara ekibinin başkanına çekildiğini ve maddi destekte bulunmayacağını bildirmişti. Yaşananların ardından Niyazi Akdaş 9 Ocak Salı Yönetim Kurulunu toplayıp devam edip etmeyeceğine karar verecekti. Fakat Başkan Akdaş kısa vadede 50 milyon lira uzun vadede 100 milyon lira gereken olan kaynak arayışı için yönetim kurulu toplantısını perşembe gününe ertelemişti. Görüşmelerini sürdüren Niyazi Akdaş, Cantürk Alagöz ile destek olması ve kaynak yaratması konusunda anlaşma sağlayamadı ve kulübü bu dar boğazdan çıkaramayacağı nedeniyle istifa etmeye karar verdi.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş kentteki taksici esnafı ile bir araya geldi! Biz esnafın yanındayız

ABB Başkanı Yavaş kentteki taksici esnafı ile bir araya geldi! Biz esnafın yanındayız