ANASAYFA İş Dünyası AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz yerel seçim sonrası görüşlerini belirtti

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz yerel seçim sonrası görüşlerini belirtti

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından yerel seçim sonuçları hakkında konuştu. Başkan Yılmaz sonuçların umut verici olduğunu söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz yerel seçim sonrası görüşlerini belirtti

Ankara Kent Konseyi Başkanlık görevini sürdüren Halil İbrahim Yılmaz, kurum olarak yapmış olduğu faaliyetlerin önemine dikkat çekti. Başkan Yılmaz kendilerine ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından verilen desteğin kendilerine neler kattığına vurgu yaptı..

ANKARA KENT KONSEYİ'NİN GELİŞİM SÜRECİNE ATIF YAPILDI

AKK Başkanı Yılmaz “Geçen dört yıl içinde Ankara Kent Konseyi, bin 800 kurumsal üyesi, 10 bine yakın gönüllü bileşeni ile Ankaralıları kent yönetiminde, dayanışmada bir araya getiren, kentsel politikaların belirlenmesinde ve tartışılmasında yerleştirdiği kültürle referans kabul edilen, yaptığı çalışmalarla uluslararası otoritelerin iki ayrı ödülüne layık görülen, birinde de finale kalan bir yapı haline geldi” diyerek kuruluşlarından bu zamana geçen süredeki gelişimlerini gözler önüne serdi.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Ankara'da elde edilen seçim sonuçlarını hatırlatan Başkan Yılmaz “İnanıyoruz ki, aynı anlayışla bir araya getirilmesinde büyük emek harcanan, Türk siyasi tarihinde eşi görülmemiş bir birlikteliğin gücüyle kazanılan belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyelikleri, bizlerin kent konseyi deneyimimizde yaşadığımız ortak aydınlık ruhun tüm Türkiye’ye yayılmasında da en önemli başlangıç noktaları olacaktır” dedi.

YENİ PROGRAMLAR HEDEFLENİYOR

Seçim sonuçlarını Ankara Kent Konseyi'nin gelişim süreci ile de ilişkilendiren Başkan Halil İbrahim Yılmaz ilçelerde de hayata geçirilecek adımlar ile kurumun farklı yerlere gelebileceğini belirtti.

İlerleyen dönemlerde ABB ile beraber kurumun farklı projeleri hayata geçirmesi bekleniyor. Ankara genelini kapsayan adımlar bir çok önemli konuğu ağırlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Antik mısır dönemlerine götüren Tutankhamun, Çocuk Firavunun Hazineleri sergisi açıldı

Ankara'da Antik mısır dönemlerine götüren Tutankhamun, Çocuk Firavunun Hazineleri sergisi açıldı