Polatlı'da Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanlığı için yapılan seçim sonuçları açıklandı. Seçimi mevcut başkan Ali Karaca kazandı.
POLATLI PAZARCILAR VE SEYYAR SATICILAR ESNAF ODASI'NDA BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI
Polatlı Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanlığına yeniden Ali Karaca getirildi.
İlçede bir düğün salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulda seçimlere Karaca'nın hazırladığı listeyle gidildi.
Tek aday olarak seçime giren Ali Karaca, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Karaca, yaptığı konuşmada kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'ın da konuşma yaptığı genel kurulda katkıda bulunanlara plaket verildi.
Başkanlık görevini yapmaya devam etme hakkı kazanan Ali Karaca'nın belirlediği yönetim kurulunda ise Harun Karataş, Veysel Yıldız, Ümüt Yücel, Nuran Atay, Muttalip Akman, Hasan Yılmaz'ın yer alacağı ifade edildi.