ANASAYFA İş Dünyası ANGİAD Başkanı Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında dernek üyeleri ile buluştu!

ANGİAD Başkanı Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında dernek üyeleri ile buluştu!

ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan istişare toplantısında dernek üyeleriyle bir araya geldi. Konuyla ilgili açıklama, ANGİAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı.
ANGİAD Başkanı Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında dernek üyeleri ile buluştu!

Girişimci Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD), istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, ANGİKAD Başkanı Ertuğrul Onat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla yapıldı. 

İstişare toplantısının detayları, ANGİAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

DERNEĞİN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

ANGİAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, ANGİAD Başkanı Ertuğrul Onat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan istişare toplantısında dernek üyeleriyle bir araya geldi. 

Yapılan toplantıda, Başkan Onat derneğin faaliyetlerinden bahsetti, yakın zamanda yapılması planlanan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. ANGİAD üyeleri ise kendilerini ve firmalarını tanıtırken, dernekten istek ve beklentilerini ifade etti. 

ANGİAD'ın sosyal medya hesabında, ‘’Başkanımız Ertuğrul Onat ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Üyelerimizle istişare toplantısında bir araya geldi. Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleşen yemekte Derneğimizin faaliyetlerinden bahseden Başkanımız, yakın zamanda yapılması planlanan çalışmalar hakkında da üyelerimizi bilgilendirdi. Üyelerimiz de kendilerini ve firmalarını tanıtırken dernekten beklentilerini de dile getirdi.'' ifadeleri kullanıldı. 

Özel bir işletmenin konferans salonunda gerçekleşen dernek yemeği ardından, Başkan Onat'ın konuşması gerçekleşti. Ardından ise Onat ve Yönetim Kurulu Üyelerine dernek üyeleri, istek ve taleplerini dile getirdi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü'nden adalet açıklaması

MKE Ankaragücü'nden adalet açıklaması