ANASAYFA İş Dünyası ANGİAD ticari fayda sağlayan eğitimlerine devam ediyor

ANGİAD ticari fayda sağlayan eğitimlerine devam ediyor

Ankara Genç İş Adamları Derneği "ANGİAD Akademi" eğitimler serisine devam ettiği duyurdu. Son yapılan sunum ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ANGİAD ticari fayda sağlayan eğitimlerine devam ediyor

Ankara'nın alanında ön plana çıkan derneklerinden olan Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) yapılan önemli hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

ANGİAD AKADEMİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz dönemlerde başlatılan ANGİAD Akademi kapsamında yeni bir sunum gerçekleştirildi.  Ankara Genç İş Adamları Derneği sosyal medya hesaplarından dernek üyelerine ticari fayda sağlamak maksadıyla başladığı ifade edilen Akademi eğitimleri kapsamında “iş dünyasının önemli gündem konularından biri olan Enflasyon Düzeltmesinin Bilançolarımıza ve Vergilemeye Etkisi konulu sunum” gerçekleştirildiği ifade edildi.

Söz konusu sunumun ANGİAD Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Duman tarafından derneğin Ankara'daki merkezinde gerçekleştirildiği ifade edilirken derneğin yönetim kurulu, üyeleri ve bir çok muhasebecinin katılım sağladığı ifade edildi.

BAŞKAN DUMAN'DAN ÖNEMLİ BİLGİLER

Yapılan sunum kapsamında söz alan ANGİAD Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Duman Enflasyon düzeltmesi hakkında bilgilendirme, enflasyon düzeltmesinin mali tablolara olan etkisi, vergi etkisini avantaja çevirebilmek için planlama yapılıp yapılamayacağı ve enflasyon düzeltmesi sürecine nasıl hazırlanabileceği ile ilgili önemli bilgiler verdi.

EĞİTİMLERİN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

ANGİAD tarafından yapılan bu akademi eğitimleri ile ilgili dernek tarafına üyelerden de olumlu tepkiler gelirken, söz konusu eğitimler aktif bir şekilde devam ediyor. Eğitimlerin ardından derneğin resmi iletişim kanalları üzerinden bilgilendirme paylaşımları yapılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar belediyenin projesi ile evlendi! Belediye 199 metrekareye kadar satıyor görüntüsüyle büyülüyor

Ankaralılar belediyenin projesi ile evlendi! Belediye 199 metrekareye kadar satıyor görüntüsüyle büyülüyor