ANASAYFA İş Dünyası Ankara iş dünyası MÜSİAD İftarında bir araya bir araya geldi

Ankara iş dünyası MÜSİAD İftarında bir araya bir araya geldi

Ankara'da bakanlar, iş dünyası temsilcileri ve STK'ların katılımı ile bir iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Yemekte Ramazan ayının birleştirici gücüne vurgu yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara iş dünyası MÜSİAD İftarında bir araya bir araya geldi

Başkentte üst düzey katılım ile gerçekleşen iftar yemeği Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Ankara'nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın katılımı ile düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde iş dünyasında birlik ve beraberliğin kattığı güçten bahsedildi.

BAŞKAN ASMALI'DAN BİRLİK OLMA VURGUSU

Söz konusu iftar yemeğinde söz alan MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı birlik olmanın öneminde dikkat çekti. Asmalı “Bizleri güçlü kılacak en önemli şey bir ve beraber olmamızdır. Sen, ben, o değil; ancak “Biz” olursak kendi gücümüzü ortaya çıkarabiliriz. Ancak “biz” olursak hiçbir güç önümüzde duramaz ve gerçek söz sahibi bizler oluruz. İnşallah, mübarek Ramazan ayının birleştiriciliği ve bereketi de beraberliğimizi güçlendiren bir maya olur” ifadelerini kullanarak farklı kurumlarda çalışılmasına rağmen iş sektöründe yer alan tüm insanların aynı amaca hizmet ettiğine dikkat çekti. MÜSİAD Başkanı Asmalı sözlerini başta Bakan Bolat ve Bakan Işıkhan olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek sonlandırdı.

Söz konusu geleneksel iftar yemeğine ev sahipliği yapan MÜSİAD Ankara'nın başkanı Hasan Fehmi Yılmaz'da iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Başkan Yılmaz birlik olunduğu takdirde zorlukların üstesinden kolayca gelinebileceğine işaret etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom Mekrezefendi'ye konuk olacak

Türk Telekom Mekrezefendi'ye konuk olacak