ANASAYFA İş Dünyası Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği projeleri üst düzey bürokratlar inceledi

Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği projeleri üst düzey bürokratlar inceledi

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projeler üst düzey bürokratlar tarafından yerinde incelendi. Projelere ilişkin ayrıntılar merak edilirken bürokratların değerlendirmeleri de öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği projeleri üst düzey bürokratlar inceledi

Ankara Kalkınma Ajansı (AKA) proje bazlı desteklerini sürdürüyor. AKA tarafından desteklenen ve geleneksel el sanatlarının izlerini taşıyan projeler üst düzey bürokratlar tarafından incelendi. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Oruç Baba İnan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Celile Eren Ökten, Ankara Milletvekili Sayın Zeynep Yıldız, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sayın Ahmet Şimşek, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Emine Doğrukök ile Ajans ve ilçe halk eğitim merkezi yetkililerinin yer aldığı heyet; Ankara'nın Altındağ ilçesinde yürütülen iki projede incelemelerde bulundu. 

ÜST DÜZEY BÜROKRATLARDAN AKA DESTEKLİ PROJELERE İNCELEME

Üst düzey bürokratlardan oluşan heyet, ilk olarak “Geleneksel Ayakkabıcılık Zanaatı ile Kadın İstihdamının Desteklenmesi İçin Eğiticilerin Eğitimi Projesi” atölyesini ve satış ofisini ziyaret etti. Üretim atölyesinde incelemelerde bulunan heyet, kadın girişimcilerden sürece ilişkin detaylı bilgi aldı. 

Programın ilerleyen bölümünde “Tiftik ve Sof Paydaş Toplantısı” gerçekleştirilirken toplantının ardından heyet, Ankara Kalkınma Ajansının destekleriyle kurulan İz Ankara Sanat Merkezinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Öte yandan toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında iş birliği ve yürütülecek olası programların görüşüldüğü bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da okulda darp edilip beyin kanaması geçirdiği iddia edilen kız hakkında valilikten açıklama geldi!

Ankara'da okulda darp edilip beyin kanaması geçirdiği iddia edilen kız hakkında valilikten açıklama geldi!