ANASAYFA İş Dünyası Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yerel seçim sonrası yeni dönem için umutlu olduğunu belirtti

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yerel seçim sonrası yeni dönem için umutlu olduğunu belirtti

Ankara yerel seçimleri sonrasında şehir genelindeki çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sadece şehir değil ülke genelinde de gündem olan seçimler için ASO Başkanı Ardıç'ta bir değerlendirmede bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç yerel seçim sonrası yeni dönem için umutlu olduğunu belirtti

Ankara'da Mansur Yavaş tarihi bir farkla yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilirken son seçime göre bir çok ilçede de el değiştirmeler meydana geldi. Türkiye'nin başkentinde gerçekleşen seçimlerin sonucuna dair bir paylaşımda ASO Başkanı Seyit Ardıç'tan geldi.

BAŞKAN ARDIÇ'TAN TEBRİK MESAJI

Şehrin önde gelen iş dünyası kuruluşlarından olan Ankara Sanayi Odası'nın başkanlık görevini sürdüren ASO Başkanı Seyit Ardıç seçim sonrası sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşımda bulundu. Başkan Ardıç seçimlerin sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Yeniden seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ı, İlçe Belediye Başkanlarımızı ve Belediye Meclis Üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diyen Başkan Ardıç kurumunu ilgilendiren ekonomi sektörü ile ilgili beklentilerinden de bahsetti.

Söz konusu seçim sonuçları için “Seçim sürecinin tamamlanmasıyla ülkemizde başta ekonomi olmak üzere; sosyal, eğitim ve hukuk alanında yapısal reformların gerçekleşeceği bir dönemin başlamasını temenni ediyorum” diyen ASO Başkanı Seyit Ardıç kurum olarak yönetimler ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

ANKARA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM VURGUSU

ASO Başkanı Seyit Ardıç sözlerini tüm belediye başkanlarının Ankara'nın sanayi ve teknolojide bulunduğu konumu daha da ileriye taşıma hedefi için çalışacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Şehir genelinde ve ülke için seçim sonuçlarına dair tebrik içeren mesajlar gelmeye devam ediyor. İlerleyen günlerde seçim sonucunu kazanan isimlerin mazbatalarını alarak göreve başlamaları bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da son yerel seçime göre büyük değişiklik yaşandı! İşte el değiştiren ilçeler

Ankara'da son yerel seçime göre büyük değişiklik yaşandı! İşte el değiştiren ilçeler