ANASAYFA İş Dünyası Ankara Sanayi Odası kadınların sanayi sektöründeki yerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Sanayi Odası kadınların sanayi sektöründeki yerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Sanayi Odası, şehir genelinde sanayi sektörünün daha sağlıklı bir şekilde varlığına devam etmesi için çalışmalarını sürdürmesi ile biliniyor. Kendisine bağlı olanlar olmak üzere tüm sanayi sektöründeki çalışanların sesi olarak bilinen ASO kadının sanayi sektöründeki yeri adına önemli adımlar atıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Sanayi Odası kadınların sanayi sektöründeki yerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Sanayi Odası kurum olarak sektörel bir çok sorunun ve çözüm önerilerinin içinde bulunmaya ve taleplerini dile getirme noktasında yetkililer ile temas halinde olmasına ek olarak farklı alanlarda da varlığından söz ettiriyor.

ASO bu kapsamda toplumun her kesiminden insanlara meslek hayatları noktasında bilgi birikimleri ile yardımcı olmaya ve ekonomi istihdamı noktasında vatandaşların bilinçlenmesini sağlamayı sürdürüyor. Son olarak Ankara Sanayi Odası bu kapsamda kadınların sanayi sektöründe yer almaları ile ilgili bir toplantı yaptı.

TOPLANTI ASO'NUN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Kadının sanayi sektöründe daha fazla yer almasını sağlama amacı ile yapılan toplantıya katılım üst düzey oldu. Ankara Sanayi Odasının hem ev sahibi hem de koordinatörlük gösterdiği toplantı Meclis Üyesi ve Bilgisayar Yazılımları Sanayi Meslek Komitesi Başkanı Nuray Başar'ın liderliğinde düzenlendi. Söz konusu toplantıya bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve akademisyende katılarak düşüncelerini paylaştı. Ankara Sanayi Odasının Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri WEPs imzacısı olduğu günün yıl dönümünde yapılan toplantıda önemli konular konuşuldu. Söz konusu toplantıda kadınların iş hayatının her aşamasında aktif olarak rol alması gerektiği vurgulandı.

Kadınların sektör ayırt etmeksizin her alanda var olabileceğinin altının çizildiği toplantıda ileriye dönük atılabilecek adımlar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara dahil 46 ilde Narkoçelik-2 operasyonu! 227 gözaltı

Ankara dahil 46 ilde Narkoçelik-2 operasyonu! 227 gözaltı