ANASAYFA İş Dünyası Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü mesajı

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü mesajı

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baran, mesajında sağlıklı yıllar temennisinde bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü mesajı

Bugün doğum günü olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt içi ve yurt dışından doğum günü mesajları gelmeye devam ediyor.

ATO BAŞKANI BARAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEBRİK

70 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2014 yılından beri Cumhurbaşkanı olarak görev yapıyor. Türk siyasetinde en uzun süre yönetimde kalan isimlerden birisi olan ve 2002 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (Ak Parti) halen Genel Başkanlığı görevini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2003-2014 yılları arasında da Başbakan olarak görev yapmıştı.

Ülke ve bölge gündemine ek olarak dünya gündeminde de en çok bilinen liderler arasında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 70. yaş gününü kutladığı bu günde doğum günü mesajı gönderen yerlerden birisi de Ankara Ticaret Odası oldu. Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan' a hayırlı, sağlıklı, huzur dolu nice yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE ZAMAN VE NEREDE DOĞDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da doğmasına rağmen aslen Rizelidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar trafiğe çıkmadan önce iki kere düşünün! Bunu bilmezseniz yolda kalırsınız

Ankaralılar trafiğe çıkmadan önce iki kere düşünün! Bunu bilmezseniz yolda kalırsınız