ANASAYFA İş Dünyası Ankara Ticaret Odası Limak Filarmoni Orkestrası konserine ev sahipliği yaptı

Ankara Ticaret Odası Limak Filarmoni Orkestrası konserine ev sahipliği yaptı

Başkent Ankara'da dev eden kültür sanat etkinlikleri kapsamında dün gece önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. ATO Congresium'da yapılan Limak Filarmoni Orkestrası konserine çok sayıda isim katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Ticaret Odası Limak Filarmoni Orkestrası konserine ev sahipliği yaptı

Dünyaca ünlü sanatçılar sık sık Ankara'ya gelerek konserler düzenliyor ve bu konserlere katılan vatandaşlar keyifli anlar geçiriyor. Başkentin çeşitli yerlerinde düzenlenen organizasyonlara ise katılım yoğun oluyor.

Bu kapsamda dün gece Ankara'da ATO'nun ev sahipliğinde çok önemli bir konser etkinliği gerçekleştirildi. Ankara Ticaret Odası'na bağlı ATO Congresium'da gerçekleşen organizasyonda Limak Filarmoni Orkestrası vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Gerçekleşen etkinliğe birçok önemli isim katıldı.

KONSERE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'ın da katılımcı olarak yer aldığı Konser ile ilgili “Limak Vakfı ev sahipliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Limak Filarmoni Orkestrası’nın ATO Congresium’da gerçekleşen konserinde, Yargıtay Başkanı Sayın Mehmet Akarca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Büyükelçi-Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Yavuz Selim Kıran, AK Parti Konya Milletvekili Sayın Ziya Altunyaldiz, Limak Holding Onursal Başkanları Sayın Nihat Özdemir ve Sayın Sezai Bacaksız, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Güven Kuzu ile bir araya geldik” dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ TENORLAR ANKARALILAR İLE BULUŞTU

Gerçekleşen konserin en özel anlarından birisi dünya genelinde büyük hayran kitleleri olan 3 tenor Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj'ın da sahnede yer alması oldu. Bu 3 isim dinleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan düzensiz göçmen açıklaması!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan düzensiz göçmen açıklaması!