ANASAYFA İş Dünyası Ankara Vergi Dairesi ANKESOB'a Vergi Haftası ziyaretinde bulundu!

Ankara Vergi Dairesi ANKESOB'a Vergi Haftası ziyaretinde bulundu!

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman ve beraberindeki grup müdürlerini ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, 35. Vergi Haftası kapsamında makamında ağırladı. Duman ve beraberindeki heyetin ziyaretinde vergi sistemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Vergi Dairesi ANKESOB'a Vergi Haftası ziyaretinde bulundu!

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, 35. Vergi Haftası kapsamında kendisini ziyarete gelenleri makamında ağırlamaya devam ediyor. Vergi Haftası kapsamında kendisini ziyarete gelen Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman ve beraberindeki grup müdürlerini makamında ağırlayan ANKESOB Başkanı Yiğiner,  heyetin görüşlerini dinledi.

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Duman ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar ile YKÜ Adem Can da yer alırken  vergi bilincine ilişkin önemli görüşler paylaşıldı. 

ANKESOB'A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

 Vergi Haftası kapsamında gerçekleşen Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman ve beraberindeki grup müdürlerinin ziyaretinde 35. Vergi Haftası etkinlikleri ile mükelleflere yönelik çalışmalar paylaşıldı. 

Vergi bilincinin oluşturulması, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl kutlanan hafta kapsamında yapılan ziyarette sektörel sorunlar ve çözümler karşılıklı görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu. 

BAŞKANLARDAN ÖNEMLİ ‘VERGİ’ AÇIKLAMALARI

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, "Amacımız vergisel sorumluluklar noktasında farkındalığı artırmak, toplumsal vergi  bilincini yükseltmek." ifadelerini kullandı. 

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner ise verginin ülke ekonomisine güç kattığını vurgularken devletine ve ülkesine karşı yükümlülüklerini yerine getirme konusunda her zaman hassasiyet gösterdiğini belirtti. Söz konusu ziyarette vergi konusuna ilişkin yapılan görüş alışverişlerinin ardından heyet, ANKESOB Başkanı Yiğiner'in makamından ayrıldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı!

Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı!