ANASAYFA İş Dünyası Ankara'da iş dünyasının temsilcileri Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliğinde bir araya geldi

Ankara'da iş dünyasının temsilcileri Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliğinde bir araya geldi

İçerisinde farklı alanları barındıran gıda sektörü için önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. Gıda perakende sektörünü tek çatı alında toplayan programa üst düzey katılım sağlandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da iş dünyasının temsilcileri Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliğinde bir araya geldi

Günlük hayatta iş dünyasının temel dinamiklerinden olan sektör temsilcilerinin sorunlarını gidermek adına bir çok program gerçekleştiriliyor. Yapılan programlarda yaşanılan problemler ve sektörü daha iyiye getirebilme adına fikir alışverişi yapılıyor.

GIDA SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ TOPLANDI

Bu kapsamda Ankara'da son olarak Yerel Zincirler Buluşuyor adlı bir etkinliğin gala yemeği gerçekleştirildi. Galaya Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Toplantıda gıda perakendecilerinin ve genel olarak iş dünyasının sorunlarından bahsedildi. Katılımcıların en çok vurguladığı hususlardan birisi de birlikte hareket etme çağrısı oldu.

BİR OLMA ÇAĞRISI

Yapılan toplantıya dair bir paylaşımda bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'da bu konuya işaret etti . Rıfat Hisarcıklıoğlu “Türkiye Perakendeciler Federasyonu ile Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) tarafından düzenlenen ”'Yerel Zincirler Buluşuyor Ankara" etkinliğinde yerel gıda perakende zincirlerimiz ve üreticilerimizle buluştuk. Ekonominin barometresi olan perakende sektörünün gündemini ve geleceğini konuştuk. Biz bir olunca bereket bizim olur" ifadelerini kullandı.

Başkent Ankara sık sık benzer temalı programlara ev sahipliği yapıyor. Gerçekleşen her sektör toplantılarında el ele verilerek sorunların üstesinden gelinebileceği çağrısında bulunuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı

Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı