ANASAYFA İş Dünyası Ankara'daki iş dünyası temsilcilerinden 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajları geldi

Ankara'daki iş dünyası temsilcilerinden 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajları geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun yıl dönümü olan 23 Nisan bu senede coşkuyla kutlanmaya başladı. Günler öncesi başlayan kutlama programları ve paylaşılan mesajlarda çocuklar için iyi bir gelecek vurgusu yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'daki iş dünyası temsilcilerinden 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajları geldi

Türkiye Cumhuriyeti'nin temsil ettiği anlam olarak en özel, kutlanışı olarak da en anlamlı bayramlarından olan 23 Nisan'ın kutlamaları devam ediyor. Devam eden kutlamalar ve bayramın Cumhuriyet için önemini vurgulamak için çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri duygularını paylaşıyor. Bu kapsamda Türkiye'nin ve Ankara'nın önemli iş dünyası kuruluşlarının temsilcilerinden 23 Nisan kutlama mesajları geldi. Mesajlarda çocukların geleceğin teminatı olduğu ifade edildi.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN BAĞIMSIZLIK VURGUSU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu bayram dolayısıyla yayınladığı mesajında “Egemenlik ve bağımsızlık milletimizin en büyük servetidir” dedi. Bu bayramın çocuk bayramı olarak kutlanmasının içerdiği anlama dikkat çeken Başkan Hisarcıklıoğlu “Aydınlık geleceğimiz ve onun teminatı olarak gördüğümüz millet egemenliğine dayanan vazgeçilmez değerlerimiz, şüphesiz çocuklarımızın ellerinde şekillenecek ve korunacaktır” şeklinde konuştu.

ATO BAŞKANI BARAN “GELECEĞİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ”

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'da yayınladığı mesajda bayramın kutlu olmasını dilediğini ifade ederken çocuklar için çalışmanın önemli olduğunu söyledi. Başkan Baran “Çocuklarımıza aydınlık gelecek sunmak, onlara temiz suyun, havanın ve gıdanın yer aldığı sürdürülebilir bir dünya bırakmak hepimizin ortak görevidir. Geleceğimizin teminatı biricik çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

ASO BAŞKANI SEYİT ARDIÇ'TAN 23 NİSAN 1920 HATIRLATMASI

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta yayınladığı mesajında  23 Nisan'ın temsil ettiği günü hatırlattı. Başkan Ardıç “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920, bağımsızlığımızı tüm dünyaya ilan ettiğimiz tarihtir.  TBMM’nin 104. yılı ve Ata’mızın dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak

Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak