ANASAYFA İş Dünyası Ankara'daki oda başkanları ANKESOB'un iftar yemeğinde bir araya geldi

Ankara'daki oda başkanları ANKESOB'un iftar yemeğinde bir araya geldi

Ramazan ayı dolayısıyla Ankara'da çeşitli kurum ve kuruluşlar iftar yemeği organize etmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 'de şehirdeki çeşitli oda başkanlarının katıldığı bir iftar yemeği programı yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'daki oda başkanları ANKESOB'un iftar yemeğinde bir araya geldi

Türkiye'de Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik duygusundan yararlanmak ve insanlar arasındaki sevgi ve saygıyı arttırmak maksadıyla iftar yemekleri organizasyonları düzenleniyor.

ANKESOB'DAN İFTAR YEMEĞİ ORGANİZASYONU

Bu kapsamda çeşitli iş gruplarını temsil eden kurum ve kuruluşlar tarafından sektör temsilcilerini bir araya getirmek için iftar yemekleri programları devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ANKESOB Ankara'daki oda başkanları için bir iftar yemeği düzenledi. Geniş katılımın sağlandığı iftar yemeğinde konuşan ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner Ramazan ayının önemine dikkat çekti.

Başkan Yiğiner “Mübarek Ramazan ayının bereketini, Ahi soframızda hep birlikte oruçlarımızı açarak paylaştığımız iftar programımıza iştirak eden esnaf ve sanatkar odası başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

“BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ”

Organize edilen iftar yemeğine katılan Ankara'daki oda temsilcilerine seslenen Başkan Yiğiner “Bizler hizmet için varız. Meslek kuruluşlarının temsilcileri olarak bizim tek hedefimiz; sorumluluk bilinciyle esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize hizmet etmek. Bunu da, başarının en büyük unsuru birlik ve beraberlik içerisinde ve hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden el ele vererek yapmaya devam edeceğiz” diyerek çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Samimi bir ortamda gerçekleştiği görülen iftar yemeği sonrasında katılımcılar günün anlam ve önemi anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Önümüzdeki günlerde sektör temsilcileri tarafından farklı organizasyonlar gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu destekten Ankaralılardan başkası yararlanamıyor! Başvurular devam ediyor

Bu destekten Ankaralılardan başkası yararlanamıyor! Başvurular devam ediyor