ANASAYFA İş Dünyası Ankaralı iş adamları Filistin'e bebek maması yardımı kampanyası başlattı

Ankaralı iş adamları Filistin'e bebek maması yardımı kampanyası başlattı

Tüm dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık dramı yaşanan Gazze'deki saldırılar aradan 4 aydan fazla bir süreye rağmen devam ediyor. Bu kapsamda orada bulunan insanlara yardım etmek isteyen Ankaralı iş adamları harekete geçti
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralı iş adamları Filistin'e bebek maması yardımı kampanyası başlattı

2023 yılının son günlerinde İsrail ile Filistin arasında yıllardır devam eden gerginlik kapsamında büyük bir çatışma başlamış, karşılıklı saldırılar büyüyerek bir savaşa dönüşmüştü.

Büyüyerek devam eden savaşta İsrail yönetimi Gazze şeridine havadan ve karadan saldırılar düzenlemiş, halen devam eden saldırılar kapsamında 30 binden fazla Filistinli sivil insan hayatını kaybetmişti. İnsanların en temel ihtiyaçlarından bile mahrum bırakıldığı Gazze için Türkiye diplomasi ve insani yardım noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

GAZZELİ BEBEKLER İÇİN BEBEK MAMASI YARDIMI KAMPANYASI

Bu kapsamda Ankara'dan bölgeye insani yardım gönderimi noktasında bir adım daha atıldı. Edinilen bilgiye göre Ankaralı iş adamları Gazze'ye bebek maması gönderilmesi için bir kampanya başlattı. Türk Kızılay Ankara Şubesi ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesi bir araya geldi ve Filistin’e Bebek Maması Yardım Kampanyası adı verilen bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

Başlatılan kampanya hakkında konuşan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şube Başkanı Fehmi Yılmaz “Yyalnızca İslâm coğrafyasının değil bütün insanlığın onurunu korumak için mücadele veren Filistin’de Siyonist İsrail rejiminin katliamları devam etmektedir. Söz konusu zulüm Filistinli bebeklerin açlıkla imtihanlarını gözler önüne sermiş ve vicdanımızı rahatsız etmektedir. İslam coğrafyasının yarınları olan evlatlarımızı aç bırakarak soykırım düşü ile yatıp kalkan Siyonist rejimin hayalleri bir kez daha suya düşecektir” şeklinde konuştu.

YARDIMLARIN EN KISA SÜREDE GÖNDERİLMESİ BEKLENİYOR

Başkan Yılmaz vatandaşları Kızılay üzerinden yardım yapmaya davet etti. Kampanya sonucu toplanan bebek mamalarının en kısa sürede bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 gün boyunca etkili olacak yurdu etkisi altına alacak! Ankara İstanbul İzmir'de fena hissedilecek

4 gün boyunca etkili olacak yurdu etkisi altına alacak! Ankara İstanbul İzmir'de fena hissedilecek