ANASAYFA İş Dünyası Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları Sağlık-Sen otellerinden yararlanacak!

Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları Sağlık-Sen otellerinden yararlanacak!

Sağlık-Sen, Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları için büyük bir adım attı. Sendikaya üye olsun ya da olmasın Ankara'ya hasta getiren tüm 112 çalışanları, Sağlık-Sen'in otellerinden ücretsiz yararlanabilecek.
Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları Sağlık-Sen otellerinden yararlanacak!

Ankara'da Sağlık-Sen, 112 çalışanlarına yönelik bir karara imza attı.  Ankara'ya hasta getiren tüm 112 çalışanları, sendikanın otellerinden artık ücretsiz yararlanabilecek. 

Konuyla ilgili açıklama, Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan'dan geldi. Doğan, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, iller arası  hasta taşıyan 112 çalışanlarının yaşadığı sorunları bildiklerini ve  o sorunlara çözüm getirmeyi amaçladıklarını belirterek, yönetim olarak bir karar aldıklarını ve  Sağlık-Sen üyesi olsun veya olmasın Ankara’ya vaka getiren 112 çalışanları artık Sağlık-Sen Kızılay Otel ve Sağlık-Sen Ulus Otel’de ücretsiz kalabileceklerini ifade etti. 

‘’SAĞLIK PROFESYONELLERİNE BİRE BİR DOKUNMAYA ÇALIŞIYORUZ'' 

Sağlık-Sen olarak gerçekleştirdikleri projeler ile hem sendika üyelerine hem de sağlık profesyonellerine bire bir dokunmaya çalıştıklarını da aktaran Başkan Doğan, onlara destek olmaya çalıştıklarını ve Sağlık-Sen olarak bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. 

Sosyal sendikacılık anlayışıyla hekimin, hemşirenin, ebenin, paramediğin ve sosyal hizmet uzmanının yanında olmaya gayret gösterdiklerinin de altını çizenSağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, gecenin üçünde il dışından hasta getiren paramediğin gönül rahatlığıyla Sağlık-Sen Otellerinde kalabileceğini vurguladı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İspanyollar Arda Güler'in yeni adresini duyurdu! Karar şaşırtmadı

İspanyollar Arda Güler'in yeni adresini duyurdu! Karar şaşırtmadı