ANASAYFA İş Dünyası ANKESOB'un düzenlediği Esnaf buluşması iftar yemeği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti

ANKESOB'un düzenlediği Esnaf buluşması iftar yemeği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti

Ankara'da üst düzey katılım ile gerçekleşen iftar yemeği ATO Congresium'da gerçekleşti. İftar yemeğinde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnaf ve şoförlerin sorunlarını takip ettiğini söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ANKESOB'un düzenlediği Esnaf buluşması iftar yemeği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti

Ramazan ayından dolayı Ankara'da çeşitli esnaf oluşumları tarafından resmi ve özel kuruluşların temsilcileri için iftar organizasyonları düzenlenmeye devam ediliyor.

Bu kapsamda Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından AK Parti Ankara İl Başkanlığı ile birlikte organize edilen esnaf buluşmaları iftar yemeği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet kademesinden önemli isimlerin katılımı ile gerçekleşti. İftar yemeğinde konuşan ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner katılımlarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SORUNLARI TAKİP ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

İftar yemeği organizasyonunda gündemde yer alan bir çok sorun hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnaf ve sanatkarların sorunlarını yakından takip ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafların sorunlarının çözülmesi için mecliste de çalışmaların yapılacağını işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabından iftar organizasyonu ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda “Mübarek iftar sofrasının güzelliğini şoför esnafı kardeşlerim ve aileleriyle birlikte paylaştık. Kendisinin, evinin, çocuklarının iaşesi için saatlerce direksiyon sallayan tüm şoför kardeşlerime Mevla’dan kolaylıklar diliyor, her birine selamlarımı gönderiyorum” denildi.

ANKARA'DA ORGANİZASYONLAR DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı kapsamında Ankara'da kurum ve kuruluşların temsilcilerinin bir araya geldiği iftar yemeği etkinlikleri sürüyor. Burada yer alan isimler şehir ve ülke için temsil ettikleri alanlarda açıklamalar yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ağız ve diş sağlığı merkezine dava açacaktı! Arzuhalciye dilekçe yazdırınca hem davdan hem de 18 bin liradan oldu

Ağız ve diş sağlığı merkezine dava açacaktı! Arzuhalciye dilekçe yazdırınca hem davdan hem de 18 bin liradan oldu