ANASAYFA İş Dünyası ASO Ankara'daki firmalar için yeşil dönüşüm toplantısını düzenleyeceğini duyurdu

ASO Ankara'daki firmalar için yeşil dönüşüm toplantısını düzenleyeceğini duyurdu

Ankara Sanayi Odası iş dünyasının son yıllardaki en önemli konu başlıklarından olan yeşil dönüşüm konusunda Ankara'daki firmalara rehberlik görevine devam ediyor. Konu ile ilgili olarak yapılan bir duyuru ile firmalara yeni bir toplantı duyurusu hakkında bilgiler verildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO Ankara'daki firmalar için yeşil dönüşüm toplantısını düzenleyeceğini duyurdu

Kaynak kullanımının doğru yönlendirilmesi ve çevre kirlenmesini önleme çalışmaları kapsamında devam eden yeşil dönüşüm süreci hakkında Ankara'da yeni gelişmeler yaşanıyor. Konu ile ilgili şehir genelinde firmaların daha sağlıklı bir şekilde çevre dostu üretim ve hizmet politikası benimsemesi için çalışan Ankara Sanayi Odası  firmaları yakından ilgilendiren yeni bir toplantı duyurusunu yaptı.

ASO TOPLANTININ DETAYLARINI AÇIKLADI

Firmaların sahip oldukları hizmet anlayışını ve üretim şekillerini çevre dostu olacak şekilde uyarlama olarak özetlenen yeşil dönüşüm konusunda Ankara'da firmalara rehberlik edecek olan ASO merak edilenleri cevaplayacağını bildirdi. Söz konusu paylaşımda firmalara ASO desteği ile yeşil dönüşüm sürecinde yol haritalarını belirleyebilecekleri ve sağlam adımlarla sektör içinde faaliyetlerini sürdürebilecekleri ifade edildi.

Şehir genelindeki tüm sanayicilerin davet edildiği toplantı için yapılan paylaşımda “Firmanız 'Yeşil Dönüşüme' ne kadar hazır? Ankara Sanayi Odası’nın desteğiyle yol haritanızı belirleyin. Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) iş birliğiyle düzenlediğimiz Eko-Üretim Dönüşüm Programı bilgilendirme toplantısı 12 Mart Salı saat 14.00’te ASO’da” ifadeleri yer aldı.

FİRMALAR İÇİN TOPLANTININ ÖNEMİ BÜYÜK

ASO yönetiminden ve şehir sanayicilerinden önemli isimlerin katılmasının beklendiği toplantı ilerleyen yıllarda Ankaralı firmaların şehir genelinde çevreyi koruma bilinci ile hareket etmesi adına önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılay'da kadınlara karanfil hediyesi!

ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılay'da kadınlara karanfil hediyesi!