ASO Başkanı Ardıç Ankara'nın ihracatçılar listesindeki yükselişine dikkat çekti

Ankara'nın iş dünyasını yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şehrin farklı firmalarının kendi iş hayatlarında yaptıkları başarılar şehrinde imajını artırıyor.

ASO Başkanı Ardıç Ankara'nın ihracatçılar listesindeki yükselişine dikkat çekti

Başkentin ekonomi ve sanayi olarak da güçlenmesini ve gelişmesinin destekleme amacıyla kurulan Ankara Sanayi Odası'ndan şehrin marka değerine dair önemli bir açıklama geldi.

BAŞKENTİ TEMSİL EDEN ŞİRKET SAYISI ARTTI

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara'nın Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçı Firması listesinde bir önceki dönemden daha fazla firma ile yer aldığını ifade etti.

ASO Başkanı Ardıç Ankara'nın ihracatçılar listesindeki yükselişine dikkat çekti

Balkan Ardıç konuya dair yaptığı paylaşımında "2022’de listede 48 firma ile yer alan Ankara’mız, 2023’te ilk 1000 ihracatçı sıralamasına 60 firma ile girdi. İlk 1000’deki Ankara firmalarımızın toplam ihracatı da 6 milyar 455 milyon Dolar’dan 7 milyar 178 milyon Dolar’a yükseldi" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ARDIÇ'TAN TEBRİK

ASO Başkanı Seyit Ardıç Ankara Sanayicilerinin daha da güçlendiğini ifade ederek sözlerini "Ankara’mızın ve ülkemizin ekonomisine güç veren ve bizleri gururlandıran firmalarımızı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" sözleri ile sonlandırdı.

Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası gibi kuruluşlar şehrin ticari durumunun çok daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ülke içinde ve ülke dışında yapılan temaslar büyük önem taşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER