ASO Başkanı Ardıç TSE'nin 63. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı

Ülke genelinde iş dünyası ve hükümet kurumlarının bir araya geldikleri programlar organize edilmeye devam ediliyor. Gerçekleşen toplantılarda ülke ekonomisini daha iyi yerlere taşıma vurgusu yapılıyor.

ASO Başkanı Ardıç TSE'nin 63. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı

Ankara'da ülke genelinde iş dünyasından farklı sektörleri yakından ilgilendiren geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Söz konusu toplantılarda beraber hareket etme ve dile getirilen sorunları ortadan kaldırma vurgusu yapılıyor.

TSE TOPLANTISINA GENİŞ KATILIM

Bu kapsamda Türk Standartlar Enstitüsü Ankara'da kurumun Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıya hükümet kanadından ve iş dünyasından önemli isimlerden de katılım oldu. Toplantıya katılan isimler arasında Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta yer aldı. Ardıç sosyal medya hesabından katılmış olduğu programa dair “Yakın iş birliği içinde çalıştığımız; sanayimizin daha düşük maliyetle yüksek kaliteli üretim yapmasında ve uluslararası pazarlara girmesinde anahtar konumda olan TSE’nin 63. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını diliyorum” diyerek iyi dilek temennisini dile getirdi.

ASO Başkanı Ardıç TSE'nin 63. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı

ENSTİTÜNÜN ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

Söz konusu toplantıda insanların dünya genelinde güvenilir ve sağlıklı ürünlere ulaşmasının önemine vurgu yapıldı. Katılımcılar arasında yer alan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır TSE'nin bu konudaki önemini, enstitünün haksız rekabetin karşısında yer aldığını ve “Türk Malı” damgasının marka değerini güçlendirilme noktasındaki attığı adımlarla gösterdiğini dile getirdi.

ASO Başkanı Ardıç TSE'nin 63. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı - Resim : 2

Genel Kurul toplantısına katılan isimlerde benzer söylemlerde bulundular. Toplantıda TSE'nin üstlendiği misyonun önemine dair konuşmalar yapıldı.

Cengiz Ortataş Haberankara.com /Alıntılamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER