ANASAYFA İş Dünyası ASO Başkanı Ardıç Yılın Kareleri'ni oyladı!

ASO Başkanı Ardıç Yılın Kareleri'ni oyladı!

ASO Başkanı Seyit Ardıç, 2023'e damga vuran fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri'ni oyladı, Filenin Sultanları'nın şampiyonluk fotoğrafına yönelik, Atatürk'ün kızlarının gururu yaşattığı bir kare olduğunu söyledi.
ASO Başkanı Ardıç Yılın Kareleri'ni oyladı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, 2023'e, Anadolu Ajansı (AA) fotomuhabirleri gözünden damga vuran fotoğrafların yer aldığı ‘Yılın Kareleri’ni seçti. 

AA muhabirlerinin hem yurt içinde hem de yurt dışında 2023 yılı içerisinde çektiği fotoğrafları inceleyen Ardıç, "haber", "çevre ve yaşam", "spor", "Gazze: Kanıt" ve "Deprem: Umut" kategorilerini oyladı. 

Ardıç'ın her kategori için seçtiği fotoğraflar şu şekilde: 

"Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz Birimiz İçin" adlı fotoğrafı, 

"Gazze: Kanıt" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Kardeşe Son Dokunuş" adlı fotoğrafı, 

"Çevre-yaşam" kategorisinde Sidar Can Eren'in "Yoldaş" adlı fotoğrafı ile Burak Akbulut'un "Boğanın Öfkesi" adlı fotoğrafı, 

"Haber" kategorisinde Emin Sansar'ın "Zaman Yolculuğu" adlı fotoğrafı, 

"Spor" kategorisinde Dursun Aydemir'in "Dünyanın Sultanları" adlı fotoğrafı. 

ARDIÇ'TAN SEÇTİĞİ FOTOĞRAFLARA YÖNELİK DEĞERLENDİRME 

Başkan Ardıç, seçtiği fotoğraflarla ilgili değerlendirmelerde de bulundu. ‘Hepimiz Birimiz İçin’ fotoğrafına yönelik  "Asrın felaketinde, askeri, AFAD görevlisi ve sivil vatandaşı ile koordinasyon içinde çalışılmasıyla, dayanışmayı bana göre en iyi gösteren fotoğraf." diyen Ardıç, ‘Yoldaş’ fotoğrafının ise memleketi olan Tunceli'de çekildiğini ve fotoğrafta bir köpeğin soğuk havaya rağmen bir insana duyduğu sadakati ortaya koyduğunu belirtti. 

Filenin Sultanları'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde  tarihinde ilk kez şampiyon olduğu fotoğrafa ilişkin ise Başkan Ardıç, Cumhuriyetin 100'üncü yaşında Atatürk'ün kızlarının gurur yaşattığını söyledi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı

Gençlerbirliği'nde beklenilmeyen ayrılık! Kaptan Uğur Akdemir ile yollar ayrıldı