ANASAYFA İş Dünyası ASO Başkanı Seyit Ardıç deprem sonucu iş yerlerini kaybeden kadınların sorunlarına dikkat çekti

ASO Başkanı Seyit Ardıç deprem sonucu iş yerlerini kaybeden kadınların sorunlarına dikkat çekti

Ankara'da kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla dikkat çeken bir program düzenlendi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta katıldığı programda 6 Şubat depremlerinden dolayı mağdur olan kadınların problemleri hakkında konuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO Başkanı Seyit Ardıç deprem sonucu iş yerlerini kaybeden kadınların sorunlarına dikkat çekti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün yaklaşmasından dolayı ülkemizde de kadınların toplumdaki yerini ve önemini vurgulayan etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor Başkent Ankara'da da kadınlara yönelik bir program gerçekleştirildi.  Kadın girişimcileri odak noktasına alan ve onların desteklenmesini amaçlayan Girişimcilik Yolu Dönüşüm: Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla projesinin lansmanına katılım yoğun oldu.

“HEPİMİZİN YAPACAĞI ÇOK ŞEY VAR”

Lansmana katılan isimlerden Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta bir konuşma yaparak kadın girişimcilerin yanında olunmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Başkan Ardıç konuşmasında 6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş depreminde mağdur olanlar arasında kadın girişimcilerinde olduğuna dikkat çekerek “Depremin acılarını ve sonrasındaki sorunları en derinden yaşayan ve iş yerlerini kaybetmiş kadınlarımız için hepimizin yapacağı çok şey var, olmalı” ifadelerini kullandı.

“EVET, YAŞANANLAR KOLAY DEĞİL..”

Bu bağlamda kendilerinin de bir parçası oldukları Kadın Girişimcilere Yeniden Başla projesine çok inandıklarını ifade eden Başkan Ardıç “Kadınlarımız yeni iş fikirleriyle hayata tutunacak, ekonomik bağımsızlıklarını kazanarak, geleceğe daha emin adımlarla yürümek için güç toplayacaklar. Evet, bölgede yaşananlar kolay değil ama ne zaman umudumuzu kaybedersek, işte o zaman düşeriz. Bu umudu yeşertmek hepimizin görevi olmalı. Kalanların sağlıcakla kalması, dimdik durabilmesi, umutla yolunu seçmesi ve yürümesi için bu tür girişimlere ve projelere her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var” diyerek umutlu olmanın yeniden ayağa kalkma yolunda çok önemli olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin Bakan Işıkhan'dan açıklama!

Emekli ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin Bakan Işıkhan'dan açıklama!