ANASAYFA İş Dünyası ASO Başkanı Seyit Ardıç Kadın İstihdamı İş-Pozitif Tanıtım Programı ve Fuarı açılışına katıldı

ASO Başkanı Seyit Ardıç Kadın İstihdamı İş-Pozitif Tanıtım Programı ve Fuarı açılışına katıldı

Sincan'da Kadınların iş hayatında geçmişten günümüze yerinin vurgulandığı bir fuar açılışı gerçekleştirildi. Fuarın tanıtım fuarına ve açılışında ASO Başkanı Seyit Ardıç'ta yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO Başkanı Seyit Ardıç Kadın İstihdamı İş-Pozitif Tanıtım Programı ve Fuarı açılışına katıldı

Sincan Belediyesi ev sahipliğinde Türk kadınının ekonomideki yeri ve günümüzde kadın istihdamının arttırılmasına yönelik neler yapılabileceği konuşulan bir etkinlik gerçekleştirildi.

ASO BAŞKANI ARDIÇ TÖRENDE YER ALDI

Söz konusu program ve fuarın açılışında çok sayıda önemli isim yer aldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın katılımı ile düzenlenen toplantıya Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ta katıldı. Geçmiş dönemlerde kadının ekonomideki yerinin önemine vurgu yapan Başkan Ardıç Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları, Kadın İstihdamı İş-Pozitif Tanıtım Programı ve Fuarı'na katıldı.

Başkan Seyit Ardıç toplantının ardından Fuar'da yer alan ASO standına giderek incelemelerde bulundu. ASO  Başkanı Ardıç stand görevlisi personele başarılar diledikten sonra oradan ayrıldı.

KADIN İSTİHDAMI VURGUSU

Kadınların iş dünyasına katılımı ile ilgili yeni bir proje başlattıklarını ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'da “Projemizi başlattığımız 9 Şubat’tan bu yana yaklaşık 1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik. İnşallah bu rakam, her geçen gün katlanarak artacak. Biz biliyoruz ki geleceğin güçlü Türkiye’sine giden yol, kadın erkek her bir insanımızın sosyal ve ekonomik kalkınma sürecinde imkanı ölçüsünde yer aldığı topyekun bir seferberlik şuurundan geçmektedir” diyerek kadınlara duyulan ihtiyaçtan bahsetti.

Yapılan konuşmaların ardından bünyesinde en fazla kadın personel bulunduran firmalara Bakan Işıkhan tarafından plaket verildi. Yoğun bir katılımın sağlandığı program tören ile sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart 2024 FED toplantısı ne zaman, hangi gün açıklanacak, faiz kararı ne yönde olacak?

Mart 2024 FED toplantısı ne zaman, hangi gün açıklanacak, faiz kararı ne yönde olacak?