ANASAYFA İş Dünyası ASO İkinci Yüzyılda Yapay Zeka paneli düzenleyeceğini duyurdu

ASO İkinci Yüzyılda Yapay Zeka paneli düzenleyeceğini duyurdu

Her geçen gün hayatımızda daha fazla yer edinen yapay zeka konusunda iş dünyasında da bilinçlendirme etkinlikleri düzenleniyor. Bu kapsamda Ankara'da bir çok ismin katılımı ile bir panel düzenleneceği açıklandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO İkinci Yüzyılda Yapay Zeka paneli düzenleyeceğini duyurdu

Söz konusu panelde yapay zekanın sanayiye kattığı değer ve dönüşüm sürecinin masaya yatırılacağı ifade edildi. Ankara Sanayi Odası  Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda gerçekleşecek paneline alanında uzman davetlilerin konuşmacı olarak katılacağı duyuruldu.

YAPAY ZEKANIN SANAYİDEKİ YERİ KONUŞULACAK

Moderatörlüğünü ASO Meclis Üyesi ve Labris Networks Kurucu Ortağı Oğuz Yılmaz'ın yapacağı panelde yapay zekanın sanayi sektöründe kullanımı ve yapay zekanın doğru bir şekilde kullanılmasının üzerine konuşmalar yapılması bekleniyor. Son dönemlerde normalde çok uzun zaman süren işleri çok daha kısa sürede ve çok daha profesyonelce yapması ile adından söz ettiren Yapay Zeka gittikçe yaygınlaşıyor. Bu kapsamda Ankara'da yapay zeka ve iş dünyası kavramlarını tek bir çatı altında toplayacak bir program düzenlenecek.

ASO tarafından sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda  İkinci Yüzyılda Yapay Zeka Panelinde TOBB ETÜ Genel Sekreteri - Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olgun Değirmenci, TÜBİTAK BİLGEM Akıllı Üretim Sistemleri Koordinatörü Dr. Cenk Deniz Mendi Simovate Teknik Müdürü Serkan Kalınöz ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Uzmanı Dr. Zümrüt Müftüoğlu konuşmacı olarak yer alacağı ifade edildi.

ASO BENZER ORGANİZASYONLAR DÜZENLEMESİ İLE BİLİNİYOR

Panel 29 Mart Cuma günü 09:30'da gerçekleşecek. Panele ASO yönetiminden başta Başken Seyit Ardıç dahil önemli isimlerin katılacağı tahmin ediliyor. ASO yönetimi düzenli olarak teknoloji kavramları ile iş dünyasını bir arada toplayan çalışmalara imza atıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı

ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı