ANASAYFA İş Dünyası ASO kadın girişimcilere destek vermeye devam ediyor!

ASO kadın girişimcilere destek vermeye devam ediyor!

ASO, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu'na binası içinde yer tahsis etti. Tahsis edilen çalışma ofisi düzenlenen tören ile açıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ASO kadın girişimcilere destek vermeye devam ediyor!

Ankara Sanayi Odası'nın şehir genelindeki kadınlara iş hayatında verdiği desteklere bir yenisi daha eklendi. Kadın girişimcilerin kalkındırılması ve iş dünyasında daha çok yer edinmesini sağlamak için çalışmalar yürüten ASO'nun binası içinde TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu'na bir yer verildi.

Çalışmalarını bu alan içinde yürütmesi konusunda ASO tarafından desteklenen TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu düzenlenen açılış töreni ile yeni yerine geçti. Düzenlenen törende OBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Seyit Ardıç, ATO Başkanı Gürsel Baran ve çok sayıda isim yer aldı.

KADIN GİRİŞİMCİLERİN ÖNEMİ VURGULANDI

Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi iş hayatında da yer almasının gerekliliğine dikkat çeken ASO Başkanı Seyit Ardıç yaptığı açılış konuşmasında “Ülkemizde kadın girişimci sayısının artması, kaliteli ve kapsayıcı büyümenin önünü daha da açacaktır. Kadınların hayatın her alanında varlığına, üretmesine, yaşatmasına ve birleştirmesine ihtiyacımız var” ifadelerine yer verdi ve kadınlara desteklerinin süreceğine vurgu yaptı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarclıklıoğlu'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu'nun yapmış olduğu şu ana kadar yaptığı katkıların göz ardı edilemeyeceğini belirterek “Ülkemizde kadın girişimci oranı arttıysa kadın girişimciler kurulumuzun bu çalışmalarının rolü büyüktür. Bu vesileyle kadın girişimcilerimize sonsuz desteklerini esirgemeyen ASO Başkanımız Seyit Ardıç'ı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Nurten Öztürk ve Ankara İl Başkanımız Hande Öztürk'ü özellikle tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan açılışın ardından TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu yeni çalışma ofisinde faaliyetlerini sürdürecek. Kurul kadın girişimcilere yönelik bir çok etkinlik gerçekleştiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da çamaşır makinesi içerisinde havasız kalarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki kız başkentte son yolculuğuna uğurlandı

Adana'da çamaşır makinesi içerisinde havasız kalarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki kız başkentte son yolculuğuna uğurlandı